Matricával tiltakoznak a GyőrPlusz hazugságai ellen a szentiváni civilek

Pintér Bence 2023-08-31 07:46:44
E-mailben is lehet kérni propagandaellenes matricát a szentiváni civilektől.

Matricával jelezhetik ezentúl a győri polgárok, ha nem kérnek a helyi Fidesz közpénzből működtetett propagandalapjából, a GyőrPlusz magazinból – derült ki a Szívügyünk Szentiván csoport egyik posztjából.

„Mélységesen megdöbbent bennünket a propaganda rendkívül kártékony működése: az újságíró neve nélkül megjelenő lejárató cikkek, a féligazságok, csúsztatások, nem ritkán hazugságok, melyekkel városunkban a Győr Plusz Média rendszeresen félrevezeti a polgárokat és amellyel szemben védekezési lehetőségünk nincs. Szeretnénk, ha Győr városa a polgármesteri Audi költségei után a Győr Plusz újságok nyomtatását is megspórolná, ezért a mai naptól postaládára ragasztható matricával BOJKOTTÁLJUK a propaganda lapot!”

– írta a posztban Szabó Andrea, a Szívügyünk Szentiván egyik szervezője.

Mint megtudtuk, ilyen matricát bárki kérhet a szentiváni civilektől a szivugyunkszentivan@gmail.com címen.

A győri Fidesz közpénzen működő, Dézsi Csaba András által kézivezérelt propagandalapjának furcsa működéséről mi is többször beszámoltunk az elmúlt években. A GyőrPlusz magazin

Aki tehát mindezt nem szeretné a postaládájában látni, az most már egy matricával jelezheti ezt.

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.