Fideszes képviselő: Át kell gondolni, hogy ifj. Knézy alkalmas-e a GyőrPlusz vezetésére

Pintér Bence 2022-11-26 10:57:00
Letörölték a fideszes képviselő jótékonysági akciójának minden nyomát az önkormányzati médiából, Hajtó Péter kiakadt.

Télapócsomag-, illetve karácsonyfa-osztó akciót szervezett saját költségen az adventi időszakra Hajtó Péter győri fideszes politikus, Gyárváros, Likócs és Jancsifalu egyéni képviselője, amiről – ahogy az fideszes képviselők esetében lenni szokott – az önkormányzati tulajdonú GyőrPlusz Média is beszámolt. Volt videó, cikk, aztán volt rádióműsor, ahol nem csak Hajtó, de Simon Róbert Balázs fideszes parlamenti képviselő is meghívott vendég volt.

Aztán minden anyag eltűnt a GyőrPlusz Média felületéről egyik napról a másikra.

A képviselő a Győr összefog csoportban posztolt az ügyről. Azt írta: felháborító, hogy lekerültek ezek a tartalmak, és miután érdeklődött ifj. Knézy Jenőnél, az önkormányzati cég vezetőjénel, arra kérve, hogy helyezze azokat vissza, azt a választ kapta, hogy erre nincs lehetőség.

Hajtó erről azt írta:

„Döbbenten olvastam, hogy Knézy Jenő Igazgató úgy döntött (kérdés, hogy saját döntés -e), NEM MÉLTÓ az anyag arra, hogy leadják amit leforgattak! 400 család öröme a Győr+ igazgatójának nem hír, és miután leadta a TV töröltette a teljes anyagot!”

Megkerestük a képviselőt is, aki kérdésünkre elmondta: Szerinte ifj. Knézy Jenőnek „senki nem adott felhatalmazást arra, hogy egy személyben döntsön a hírek megjelenéséről, senki nem hatalmazta fel arra, hogy szabadon, saját hatáskörben cenzurázzon híreket. 400 család örömére azt mondani, hogy nem hír, felháborító. Ezzel a döntéssel megalázott 400 győri családot. Át kell gondolni, hogy alkalmas-e a Győr+ Média vezetésére.”

Nem tudjuk pontosan, mi áll az ügy hátterében. Normális esetben azt mondanánk, hogy egy képviselő csak ne is szóljon bele egy sajtótermék, szerkesztésébe, de itt ugye a rövid pórázon fogott GyőrPluszról van szó, ahová például ellenzéki képviselőt három év alatt még nem hívtak be, csak a független Balla Jenőt egyetlen alkalommal. 

Ráadásul egy olyan anyagról van szó, amiben egy fideszes képviselő projektjéről van szó, leforgatták már, a tévében leadták, és egy másik olyanról, amiben még a fideszes országgyűlési képviselő is szerepel, és ki is rakták már az oldalra. A lépésnek tehát üzenet-jellege van.

Májusban egyébként Hajtó Péter leült velünk egy interjúra, akkor azt mondta, hogy vannak viták a Fideszben, és az is kiderült, hogy neki is volt akkor éppen konfliktusa Radnóti Ákos alpolgármesterrel, aki frakcióvezető is.

A képviselő adventi jótékonysági akcióira itt lehet regisztrálni.

Szólj hozzá!

LMP: Magyarországot nem a Fidesz-KDNP kormányozza, hanem a multik

Csárdi Antal, a párt frakcióvezető-helyettese szerint mára egyértelművé vált, hogy Magyarországot nem a Fidesz-KDNP kormányozza, a meghatározó döntések multinacionális vállalatok irodáiban születnek.

Leváltotta a győri Fidesz Hajtó Pétert a gazdasági bizottságból

A zöldbizottságba tették át a Borkai-párti exfideszest, a helyére ültettek.

Péntektől felfordulás lesz a szombathelyi Vasútállomáson

Vágányzár, vonatpótló buszok, pályaépítés.

Háromszor ütött a kemenesháti sportbálon

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Október 7-én ismét nyit a nagyközönségnek a szombathelyi Jégcsarnok

Augusztus végétől ismét van jég a létesítményben.

Akkugyárról kérdezett a momentumos, bemutatott neki a polgármester

Zárt ülésen tárgyalták Nyíregyházán az oda tervezett akkugyár ügyét.

LMP: Lantos Csabának távoznia kell

A zöldpárt szerint a kormány pénteken hatályba léptetett veszélyhelyzeti kormányrendelete a szennyező, környezetromboló cégeknek kedvez.    

„Halállistát” készített az iskolai mészárláshoz egy tizenhat éves Győr-Moson-Sopron megyei fiú

A náci eszmékhez vonzódó fiatal vásárolt egy nyolc centiméter pengehosszúságú zsebkést, mindkét oldalán horogkereszttel.

1,3 milliárd alumíniumdoboz kerül forgalomba Magyarországon évente

Szeptember 23-án van a nemzetközi hulladékgyűjtő nap.

Dézsi Csaba András negyedszer hazudta azt, hogy ki van tiltva a Győr összefog csoportból

Az egyik fideszes alpolgármester, pár képviselő és a polgármesteri főbiztos is tagja a csoportnak, pedig Dézsi szerint ők is ki vannak tiltva.

Hende: A jelenlegi szombathelyi városvezetés látszat-városvezetést folytat

A választókerületi elnököt megszólalásra késztette a lehetséges fideszes önkormányzati képviselő-jelöltekről megjelent lista.

A pertől tartva közzétette a szentiváni légszennyezettség-mérés adatait a győri önkormányzat

A szentiváni civilek máris találtak benne olyan adatot, ami annyira nem megnyugtató.

Megvannak a Fidesz szombathelyi önkormányzati képviselő-jelöltjei?

Czeglédy Csaba tudni véli, hogy kik az indulók.

Karácsony nyerne Budapesten

Az ellenzéki választók együttműködést várnak a pártoktól.