Fideszes képviselő: Át kell gondolni, hogy ifj. Knézy alkalmas-e a GyőrPlusz vezetésére

Pintér Bence 2022-11-26 10:57:00
Letörölték a fideszes képviselő jótékonysági akciójának minden nyomát az önkormányzati médiából, Hajtó Péter kiakadt.

Télapócsomag-, illetve karácsonyfa-osztó akciót szervezett saját költségen az adventi időszakra Hajtó Péter győri fideszes politikus, Gyárváros, Likócs és Jancsifalu egyéni képviselője, amiről – ahogy az fideszes képviselők esetében lenni szokott – az önkormányzati tulajdonú GyőrPlusz Média is beszámolt. Volt videó, cikk, aztán volt rádióműsor, ahol nem csak Hajtó, de Simon Róbert Balázs fideszes parlamenti képviselő is meghívott vendég volt.

Aztán minden anyag eltűnt a GyőrPlusz Média felületéről egyik napról a másikra.

A képviselő a Győr összefog csoportban posztolt az ügyről. Azt írta: felháborító, hogy lekerültek ezek a tartalmak, és miután érdeklődött ifj. Knézy Jenőnél, az önkormányzati cég vezetőjénel, arra kérve, hogy helyezze azokat vissza, azt a választ kapta, hogy erre nincs lehetőség.

Hajtó erről azt írta:

„Döbbenten olvastam, hogy Knézy Jenő Igazgató úgy döntött (kérdés, hogy saját döntés -e), NEM MÉLTÓ az anyag arra, hogy leadják amit leforgattak! 400 család öröme a Győr+ igazgatójának nem hír, és miután leadta a TV töröltette a teljes anyagot!”

Megkerestük a képviselőt is, aki kérdésünkre elmondta: Szerinte ifj. Knézy Jenőnek „senki nem adott felhatalmazást arra, hogy egy személyben döntsön a hírek megjelenéséről, senki nem hatalmazta fel arra, hogy szabadon, saját hatáskörben cenzurázzon híreket. 400 család örömére azt mondani, hogy nem hír, felháborító. Ezzel a döntéssel megalázott 400 győri családot. Át kell gondolni, hogy alkalmas-e a Győr+ Média vezetésére.”

Nem tudjuk pontosan, mi áll az ügy hátterében. Normális esetben azt mondanánk, hogy egy képviselő csak ne is szóljon bele egy sajtótermék, szerkesztésébe, de itt ugye a rövid pórázon fogott GyőrPluszról van szó, ahová például ellenzéki képviselőt három év alatt még nem hívtak be, csak a független Balla Jenőt egyetlen alkalommal. 

Ráadásul egy olyan anyagról van szó, amiben egy fideszes képviselő projektjéről van szó, leforgatták már, a tévében leadták, és egy másik olyanról, amiben még a fideszes országgyűlési képviselő is szerepel, és ki is rakták már az oldalra. A lépésnek tehát üzenet-jellege van.

Májusban egyébként Hajtó Péter leült velünk egy interjúra, akkor azt mondta, hogy vannak viták a Fideszben, és az is kiderült, hogy neki is volt akkor éppen konfliktusa Radnóti Ákos alpolgármesterrel, aki frakcióvezető is.

A képviselő adventi jótékonysági akcióira itt lehet regisztrálni.

Szólj hozzá!

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.