Akarsz egy jót röhögni? Hende Csaba megmondja mi a kabaré!

Farkas Bazsi
2019. január 11. péntek, 14:15
A volt MDF-es most fideszes politikus is árulással vádolja Molnár Miklós önkormányzati képviselőt. 

Kedden megszavazta a szombathelyi közgyűlés azt a napirendi pontot, ami megakadályozza azt, hogy a 100%-ban önkormányzati tulajdonú cégeknél alkalmazzák az úgynevezett rabszolgatörvényt. 

 

A közgyűlésről és arról is írtunk már, hogyan történhetett meg az, hogy az addig 10 (Fidesz-KDP) +1 (Pro Savaria) többség kisebbségbe került és a 9 (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) + 1 (Jobbik) véghez tudta vinni akaratát. 

 

A keddi nap igazi G-nap volt a szombathelyi Fidesz számára. Hiszen nem csak, hogy az addigi többségük roppant meg, de Hende Csaba a térség fideszes országgyűlési képviselője, a törvényalkotási bizottság elnöke egy olyan külön pakkot is kapott, miszerint a közgyűlés felkéri, hogy terjessze a Parlament elé a törvény visszavonását. 

 

Ahogy arról az Ugytudjuk már írt, úgy értesültünk, hogy kedden nem sokkal a rendkívüli közgyűlés után Hende Csaba és a Fidesz kommunikációs tanácsadói Szombathelyre érkeztek. Valószínű szerdán a kormány közeli Vas Népében már ezért jelent meg az a cikk, amelyben Puskás elmondja, hogy szerinte Molnár Miklós elárulta a jobboldali értékeket. 


Egészen máig kellet várni arra, hogy Hende Csaba is megszólaljon ez ügyben. 


A Hende-interjú ugyanazokból a panelekből építkezik, mint amiből Puskás a közgyűlésen és aztán az azt követő szerdai megszólalásában is. 

 

Jöjjön tehát Hende interjúja panelekre, szavakra bontva:

 

Molnár Miklós,  szocialisták pártjára állt, bukott baloldal, politikai színjáték, elárulta, mondvacsinált ürügy, Gyurcsány Ferenc, agresszív, egyetlen túl­óra sem, cégvezetők írásban, védjük meg, eredményeinket, hagyományainkat, keresztény kultúránkat. 

 

Igaz az “interjú” vége már egy kicsit kormányzati kommunikációban hajlott át, ezzel valóban több volt, mint Puskás egyszerű árulózós megnyilvánulása. 

 

Hende még egy dologgal toldotta meg a mondandójának összességét: Tiszta kabaré ez, kérem! - ezzel megpróbálva gyengíteni az összellenzéki eredményt.

 

Amúgy tényleg, hol vannak már az idők, amikor valóban szórakoztató politikai humort lehetett látni, hallani, olvasni a közéletben? 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás