Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

Farkas Bazsi 2024-04-25 10:32:18
A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa? - tette fel a kérdést a szombathelyi közgyűlésben ma délelőtt Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő. Czeglédy annak kapcsán kérdezte ezt meg, hogy a Szombathelyi Haladás NB II-es csapatánál ismét anyagi problémák vannak. A képviselő kijelentése szerint több havi fizetéssel adós a munkavállalók felé a csapatot működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. 

Egy dolgot látok kevesebbet az Önök közösségi média felületein, mégpedig a Haladás meccseken való fotózkodást. Aztán itt van ez a jó képességű Jagodits Zsuzsa. Ha már Önök bárkit is számon kérnek, akkor kérdezzék meg a jelöltjüket, Jagodits Zsuzsát, hogy vett-e fel fizetést. Jagodits Zsuzsa, aki a Haladásnál fizetett alkalmazott, nem tudom, hogy az elmúlt két hónapban vette-e fel fizetést, mert nagyon senki nem kapott. Én kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán kapott-e fizetést, én attól tartok, hogy maguk ilyen kifizetőhelyként használták a Haladást, hogy ilyen fideszes potentáltaknak legyen fizetése érdemi munka nélkül. De az, ami az Önök közvetett ráhatásával a Haladásban történik, az szégyen - mondta a Fidesz frakciónak Czeglédy.

Ami a Haladásnál van az valóban nincsen rendben - kapcsolódott ár Nemény András (Éljen Szombathely!) polgármester. Én azt gondoltam, hogy a Fidesz képviselőjelöltje, Jagodits Zsuzsa ingyen van ott, mivel a kommunikációnak még csak nyomát sem látom. Én úgy látom, hogy a szurkolókkal sem kommunikálnak. Ezért fizetést felvenni, én csodálkoznék. De ha igen, akkor ez a mi pénzünkből is megy, hiszen mi a másik tulajdonossal ellentétben kifizettük a tulajdonrész arányosan. Ezek szerint mivel ők nem fizetnek, akkor a mi pénzünkből fizetjük a Fidesz képviselő jelöltjének - amennyiben kap fizetést - kommunikációs tevékenységét, amit viszont nem látunk - húzta alá a polgármester.

Nemény hozzátette, hogy furcsálja Jagodits választását, hogy a Fidesz színeiben indul jelöltként, hiszen korábban az SZDSZ Új Generáció vezetője volt, valamint Kóka János titkárnőjeként dolgozott.

Támogasd adód 1%-val a hatalomtól független újságírást!

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adószám: 19294571-1-18.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.