keresés

9 hír találató "Nuszbaum Tibor" felhasználótól.

Merénylet Putyin ellen?

2022. november. 08. 10:29
A meg nem erősített hírek szerint merényletet követtek el Vlagyimir Putyin ellen. Menet közben a szolgálati limuzinja bal első kerekénél történt a „hangos robaj”, ami erős füsttel járt – jelent meg az orosz General SVR Telegram-csatornáján.

Biztossá vált: volt magyar kormányzati szándék megvédeni az orosz oligarchákat a szankcióktól

2022. október. 18. 12:01
A csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter több újságírói kérdést is kapott az ügyben és egyetlen egyszer sem volt hajlandó cáfolni az értesülést.

Orbán Viktor elhúzódó háborúra számít

2022. október. 11. 07:49
A miniszterelnök parlamenti évadnyitó beszédében átfogó képet igyekezett adni a Magyarországot is érintő válsághelyzetről, ám szavai sokszor ellentmondtak a valós tényeknek.

Tavaly Magyarország lett az utolsó a klímavédelemben az EU-ban

2022. október. 11. 07:49
Az Átlátszó szúrta ki, hogy az Éghajlatváltozási Teljesítményindex független számításai alapján Magyarország teljesített legrosszabbul a klímavédelem terén az Unióban. Eközben a magyar technológiai miniszter teljesen a saját maga hatása alá került.

Gorbacsov rövid szerepe inkább csak üdítő kivétel volt az orosz történelemben

2022. október. 02. 13:14
Párhuzamos életrajz a most elhunyt Mihail Gorbacsovról és a reformjait teljesen leromboló utódjáról, Vlagyimir Putyinról.

Íme a lista: a Ryanair ezekbe a városokba nem indít többet járatot a Budapestről

2022. szeptember. 28. 17:35
A légitársaság vezérigazgatója ma sajtókonferenciát tartott Budapesten, ahol bejelentette, hogy a cég nyolc Ferihegyről induló járatát teljesen törli, további hétnél pedig járatritkításokat vezet be.

Őrületes izgalmak: eljut-e a szombathelyi Rohonci utcából az Európát megmentő levél Donald Trumphoz?

2022. szeptember. 23. 08:03
A céginformáció adatai alapján a szombathelyi Rohonci utcába van bejegyezve az 56 Lángja Alapítvány, akik pallosként védenék meg az európai normalitást a tudjukkiktől, és ehhez a harchoz egyenesen a volt amerikai elnöktől, Trumptól kérnek segítséget.

Mégis ki lehet vágni védett erdőket?

2022. szeptember. 19. 13:29
Bár úgy tűnt, hogy az agrárminiszter enyhített a tűzifarendeleten, és mégsem lehet természetvédelem alatt álló erdőket kivágni, a kormány hagyott bent egy kiskaput, ami megteremti a lehetőségét annak, hogy magántulajdonban lévő Natura 2000-es besorolású, különösen védett erdőségeket pusztítsanak ki.

Már azért is fizetned kell a McDonald's-ban, ha elvitelre kéred a kaját

2022. szeptember. 19. 13:29
Olvasóink hívták fel arra a figyelmet, hogy elviteles vásárlás esetén a McDonald's 80 forintot számol fel.