Őrületes izgalmak: eljut-e a szombathelyi Rohonci utcából az Európát megmentő levél Donald Trumphoz?

Nuszbaum Tibor 2022-09-13 11:38:06
A céginformáció adatai alapján a szombathelyi Rohonci utcába van bejegyezve az 56 Lángja Alapítvány, akik pallosként védenék meg az európai normalitást a tudjukkiktől, és ehhez a harchoz egyenesen a volt amerikai elnöktől, Trumptól kérnek segítséget.

Az 56 Lángja szerint Európa nyugati népei annyira rottyon vannak, hogy elveszni látszik bennük a keresztény, nemzeti öntudat. Sőt, globalista helytartókat engednek saját kormányaikba, akik a jelenlegi végzetes, önpusztító döntéseket hozzák a fejük felett. Ezek a döntések egész Európát katasztrófába sodorják.

A teljes pusztulást elkerülendő, az 56 Lángja két dolgot eszelt ki. Az egyik, hogy egy óriási magyar zászlót vonultatnak fel az Andrássy úton, ezzel mutatva példát a feslett nyugatnak. A másik, hogy az ötletadó Szilágyi Ákos augusztus elején a Dalls-i CPAC konferencián átadott egy levelet Matt Schlapp-nek, aki nem más, mint a CPAC igazgatója, 2016-ban ő volt Trump elnök kampányfőnöke. Szilágyi ígéret kapott Schlapp-tól, hogy levelét személyesen adja át Trumpnak.

A levélben arra kérik Trumpot, hogy küldjön Magyarországnak egy rövid videóüzenetet, amiben köszönti az igazság, a normalitás és nem kevésbé a saját nemzeti identitásuk, zászlajuk mellett töretlenül kiálló magyar nemzetet.

Most rettenetesen izgulhat mindenki, hogy a levél végül eljutott-e Trumphoz, és azóta se keveredett el a több száz oldalnyi szigorúan titkos dokumentum között, amit a bukott elnök időről-időre hazacipelt, mert ha nem, akkor a nyugat végleg elveszett.

Fotó: Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.