Fotó: Rába Kálmán Facebook

Hivatalos: Kőszegen is összeállt az ellenzéki összefogás!

Fehér Buda
2019. augusztus 26. hétfő, 10:13
Rába Kálmán elnyerte a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatását.

A mai napon az ellenzéki összefogás a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelölőszervezet keretében Kőszegen is leadta az aláíróívek gyűjtésére szóló igényét, tudtuk meg Németh Zsolttól, a mozgalom Vas megyei koordinátorától. Ezzel Kőszegen egyértelműen nyilvánvalóvá vált, hogy kik lesznek azok a jelöltek, akik az ellenzéki összefogásban Kőszeg városáért kívánnak dolgozni a jövőben. 

 

Németh elmondta, hogy a mozgalom egy kiváló embert, Rába Kálmánt támogatja a polgármesteri pozíció elnyeréséért. A mozgalomban egyébként úgy gondolják, hogy Kőszeg az eddigiekhez képest sokkal dinamikusabb fejlődésre lenne képes, ha a városban élők támogatnák a jelölőszervezet keretében induló jelölteket. 

 

Rába Kálmán egy videóban jelentette be, hogy indul a polgármesteri székért

 

Németh szerint Rába Kálmán már eddig is sokat dolgozott Kőszegért, tett a kőszegiekért, és széles körű ismereteivel képes integrálni az ellenzéki erőket. Továbbá olyan gazdaságfejlesztési, városfejlesztési, idegenforgalmi elképzelésekkel és tervekkel rendelkezik, amely még élhetőbbé, nyugatosabbá és fejlődőbbé tudja tenni Kőszeget. Németh azt kéri mindenkitől, akinek fontos az, hogy Kőszegen megfelelő bérek, igazságos településfejlesztés, jó egészségügy oktatás, szociálpolitika és városfejlesztés legyen, támogassa Rába Kálmánt és az ő csapatát.
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás