Horváth Gábor, a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje szerint jelölő pártja ellopja a közpénzt

Farkas Bazsi 2019-09-06 06:38:00
Gyűlölet, uralkodás, megosztottság - ilyen a politika a Jobbikból kiebrudalt jelölt szerint.

Július közepén mutatta be jelöltjeit Szombathelyen a Fidesz. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a polgármesterjelölt Balázsy Péter sok új és fiatal arcot hoz majd be a 14 képviselőjelölt közé, ez elmaradt és végül a párt választókerületi elnöke, az amúgy országgyűlési képviselő Hende Csaba akarata érvényesült. Így aztán nem egy érdekes arccal találkozhattak a választók.

A leszerepeltek

Itt van mindjárt három olyan név, akik a 2014-es választáson kikaptak az egyéni körzetükben. A három közül egy, Horváth Csaba aztán nem is került be a testületbe, ám mivel januárban a Molnár-ügy kapcsán az általa vezetett egyesület lelkesen írogatott leveket azzal, hogy az alpolgármester elárulta a keresztény, konzervatív értékeket, valószínű jutalomból most megcsillantották, hogy akár képviselő is lehet. 


A Lake Placid botrányt eltussolni akaró, és az öt éves ciklus alatt 2 millió 200 ezer forintot elutazó Lendvai Ferenc, és Rettegi Attila listáról jutott be a közgyűlésbe. Melega Miklós pedig a 2018-as időközi választáson maradt alul a már akkor összefogott ellenzék jelöltjével, László Győzővel szemben. 

Minden nap a parizer végét kapja

Ezt Melega Miklósról írta jelölttásra Janzsó Zoltán, aki úgy látszik eléggé felpaprikázta magát azon, hogy Melega kikapott az időközi választáson. Janzsó így írt:

“..egy színtelen szagtalan, testnevelésből felmentett emberrel nem lehet választást nyerni, aki minden nap a parizer végét kapja a boltban.”

Összetartó egy csapat.

A Falco utáló

Nagy bajban lehetett a szombathelyi Fidesz, ha Hende olyan embert is maga mellé választott, aki: 

Egyszer már leszerepelt, mint Egyházashollós polgármestere, ahol nem csak, hogy nem végezte a dolgát, de annyira ellehetetlenítette a falu működését, hogy a helybeliek szó szerint elüldözték.

Annyira utálja a szombathelyieknek oly’ fontos Falco kosárlabda csapatot, hogy nem egyszer hangoztatta, hogy ha tehetné pénzt vonna el a sárga-feketéktől, hogy kiegyenlített legyen a párharc közte, és az ő kedvenc csapata között.

Aki szerint a Fidesz lopja a közpénzt 

Horváth Gábor Kámon-Herény városrészben él, a helyiek csak “Matávos” ként emlegetik. Horváth politikai pályáját a Jobbikban kezdte, aztán az etikai bizottság 2011-ben kizárta a pártból. Azon felül, hogy Horváth szélsőjobboldali megnyilvánulásoktól sem volt mentes, ami az akkori Jobbikban is sokaknál kiverte a biztosítékot, még pártját is el akarta árulni. A bizottság azért zárta ki, mert, folyamatosan belső információkat szivárogtatott ki a Fidesznek. 

Aztán Horváth valószínű csalódhatott a Fideszben ugyanis egy tavalyi, a választások napján készült Facebook-posztjában azt írja, hogy teljesen mindegy melyik pártra voksolnak a választók a győztes úgyis lopja a közpénzt. Tehát Horváth most éppen annak a pártnak próbál meg helyi mandátumot szerezni amelyik, állítása szerint, másfél éve lopja az adófizetők által befizetett közvagyont. 

Üdvözli a vandálokat

Végül még említést érdemel Sátory Károly, aki egyébként polgári foglalkozását tekintve egyházi iskola igazgató és, aki többször nemtetszését fejezte ki azzal a buszmegállóval szemben, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épített a Víztorony mellé. Sátory addig mondta, hogy neki nem tetszik és, hogy el kéne bontani, amíg egy reggel vandálok el nem bontották azt. 

Sátory erre üdvözölte a lelkes civilek munkáját

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.