Horváth Gábor, a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje szerint jelölő pártja ellopja a közpénzt

Farkas Bazsi 2019-09-06 06:38:00
Gyűlölet, uralkodás, megosztottság - ilyen a politika a Jobbikból kiebrudalt jelölt szerint.

Július közepén mutatta be jelöltjeit Szombathelyen a Fidesz. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a polgármesterjelölt Balázsy Péter sok új és fiatal arcot hoz majd be a 14 képviselőjelölt közé, ez elmaradt és végül a párt választókerületi elnöke, az amúgy országgyűlési képviselő Hende Csaba akarata érvényesült. Így aztán nem egy érdekes arccal találkozhattak a választók.

A leszerepeltek

Itt van mindjárt három olyan név, akik a 2014-es választáson kikaptak az egyéni körzetükben. A három közül egy, Horváth Csaba aztán nem is került be a testületbe, ám mivel januárban a Molnár-ügy kapcsán az általa vezetett egyesület lelkesen írogatott leveket azzal, hogy az alpolgármester elárulta a keresztény, konzervatív értékeket, valószínű jutalomból most megcsillantották, hogy akár képviselő is lehet. 


A Lake Placid botrányt eltussolni akaró, és az öt éves ciklus alatt 2 millió 200 ezer forintot elutazó Lendvai Ferenc, és Rettegi Attila listáról jutott be a közgyűlésbe. Melega Miklós pedig a 2018-as időközi választáson maradt alul a már akkor összefogott ellenzék jelöltjével, László Győzővel szemben. 

Minden nap a parizer végét kapja

Ezt Melega Miklósról írta jelölttásra Janzsó Zoltán, aki úgy látszik eléggé felpaprikázta magát azon, hogy Melega kikapott az időközi választáson. Janzsó így írt:

“..egy színtelen szagtalan, testnevelésből felmentett emberrel nem lehet választást nyerni, aki minden nap a parizer végét kapja a boltban.”

Összetartó egy csapat.

A Falco utáló

Nagy bajban lehetett a szombathelyi Fidesz, ha Hende olyan embert is maga mellé választott, aki: 

Egyszer már leszerepelt, mint Egyházashollós polgármestere, ahol nem csak, hogy nem végezte a dolgát, de annyira ellehetetlenítette a falu működését, hogy a helybeliek szó szerint elüldözték.

Annyira utálja a szombathelyieknek oly’ fontos Falco kosárlabda csapatot, hogy nem egyszer hangoztatta, hogy ha tehetné pénzt vonna el a sárga-feketéktől, hogy kiegyenlített legyen a párharc közte, és az ő kedvenc csapata között.

Aki szerint a Fidesz lopja a közpénzt 

Horváth Gábor Kámon-Herény városrészben él, a helyiek csak “Matávos” ként emlegetik. Horváth politikai pályáját a Jobbikban kezdte, aztán az etikai bizottság 2011-ben kizárta a pártból. Azon felül, hogy Horváth szélsőjobboldali megnyilvánulásoktól sem volt mentes, ami az akkori Jobbikban is sokaknál kiverte a biztosítékot, még pártját is el akarta árulni. A bizottság azért zárta ki, mert, folyamatosan belső információkat szivárogtatott ki a Fidesznek. 

Aztán Horváth valószínű csalódhatott a Fideszben ugyanis egy tavalyi, a választások napján készült Facebook-posztjában azt írja, hogy teljesen mindegy melyik pártra voksolnak a választók a győztes úgyis lopja a közpénzt. Tehát Horváth most éppen annak a pártnak próbál meg helyi mandátumot szerezni amelyik, állítása szerint, másfél éve lopja az adófizetők által befizetett közvagyont. 

Üdvözli a vandálokat

Végül még említést érdemel Sátory Károly, aki egyébként polgári foglalkozását tekintve egyházi iskola igazgató és, aki többször nemtetszését fejezte ki azzal a buszmegállóval szemben, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épített a Víztorony mellé. Sátory addig mondta, hogy neki nem tetszik és, hogy el kéne bontani, amíg egy reggel vandálok el nem bontották azt. 

Sátory erre üdvözölte a lelkes civilek munkáját

Szólj hozzá!

Eszenyi Enikő felfüggeszti színészi tevékenységét a Vígszínházban

Ezt a színház új igazgatója, Rudolf Péter mondta el egy interjúban.

Tornagyőztes a Hali!

A zöld-fehérek a Siófok után a Pécset is megverte.

Kigyulladt egy szombathelyi csarnok plazmavágójának egy része

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Fél nap alatt 21 gyorshajtót mértek be a kapuvári rendőrök

Az egyik sofőr 50 helyett 106-tal száguldott.

Eldőlt Griezmann sorsa a Barcánál

Az utóbbi időben arról lehetett hallani, hogy a vezetőedző és a klubelnök sem elégedett vele.

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

A Peter Pan & Wendy című produkció a stúdió 1953-ban készült rajzfilmje nyomán születik élő szereplőkkel.

Megnyílt az Ady-domb melletti játszótér és a kutyafuttató

A Vásárcsarnok felújítása alatt az ideiglenes sátor állt itt, most megújult a környék.

Akkora denevért fotóztak a Fülöp-szigeteken, aminek ember méretű a fesztávja

Rémálomba illő fénykép járja a köröket az interneten.

Apró élőlények lehettek a dinoszauruszok ősei

Bár a dinoszauruszokat általában hatalmas állatoknak tartják, egy kutatás újabb bizonyítékkal szolgál arról, hogy egészen apró lényekként kezdhették.

Melyik legyen a 2021-es év madara?

Még csak egy pár napja léptünk 2020 második felébe, de már a jövő év madarán gondolkodhatunk.

van még itt cikk a témában:

Ingyenes szabadtéri mozi lesz jövő hétvégén a szombathelyi Csónakázó-tó szigetén

A Csinibabát és a Kiskedvencek titkos életét vetítik majd, de a következő hetekben számos más program is lesz a Nyitott Városháza program keretében.

Úgy múlt el a parlamenti ciklus fele, hogy Hende Csaba egyetlen egyszer sem szólalt fel a választókerületének ügyben

Sem Szombathely, sem pedig a környező települések napi témái nem érték el az ingerküszöbét.