Horváth Gábor, a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje szerint jelölő pártja ellopja a közpénzt

Farkas Bazsi 2019-09-06 06:38:00
Gyűlölet, uralkodás, megosztottság - ilyen a politika a Jobbikból kiebrudalt jelölt szerint.

Július közepén mutatta be jelöltjeit Szombathelyen a Fidesz. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a polgármesterjelölt Balázsy Péter sok új és fiatal arcot hoz majd be a 14 képviselőjelölt közé, ez elmaradt és végül a párt választókerületi elnöke, az amúgy országgyűlési képviselő Hende Csaba akarata érvényesült. Így aztán nem egy érdekes arccal találkozhattak a választók.

A leszerepeltek

Itt van mindjárt három olyan név, akik a 2014-es választáson kikaptak az egyéni körzetükben. A három közül egy, Horváth Csaba aztán nem is került be a testületbe, ám mivel januárban a Molnár-ügy kapcsán az általa vezetett egyesület lelkesen írogatott leveket azzal, hogy az alpolgármester elárulta a keresztény, konzervatív értékeket, valószínű jutalomból most megcsillantották, hogy akár képviselő is lehet. 


A Lake Placid botrányt eltussolni akaró, és az öt éves ciklus alatt 2 millió 200 ezer forintot elutazó Lendvai Ferenc, és Rettegi Attila listáról jutott be a közgyűlésbe. Melega Miklós pedig a 2018-as időközi választáson maradt alul a már akkor összefogott ellenzék jelöltjével, László Győzővel szemben. 

Minden nap a parizer végét kapja

Ezt Melega Miklósról írta jelölttásra Janzsó Zoltán, aki úgy látszik eléggé felpaprikázta magát azon, hogy Melega kikapott az időközi választáson. Janzsó így írt:

“..egy színtelen szagtalan, testnevelésből felmentett emberrel nem lehet választást nyerni, aki minden nap a parizer végét kapja a boltban.”

Összetartó egy csapat.

A Falco utáló

Nagy bajban lehetett a szombathelyi Fidesz, ha Hende olyan embert is maga mellé választott, aki: 

Egyszer már leszerepelt, mint Egyházashollós polgármestere, ahol nem csak, hogy nem végezte a dolgát, de annyira ellehetetlenítette a falu működését, hogy a helybeliek szó szerint elüldözték.

Annyira utálja a szombathelyieknek oly’ fontos Falco kosárlabda csapatot, hogy nem egyszer hangoztatta, hogy ha tehetné pénzt vonna el a sárga-feketéktől, hogy kiegyenlített legyen a párharc közte, és az ő kedvenc csapata között.

Aki szerint a Fidesz lopja a közpénzt 

Horváth Gábor Kámon-Herény városrészben él, a helyiek csak “Matávos” ként emlegetik. Horváth politikai pályáját a Jobbikban kezdte, aztán az etikai bizottság 2011-ben kizárta a pártból. Azon felül, hogy Horváth szélsőjobboldali megnyilvánulásoktól sem volt mentes, ami az akkori Jobbikban is sokaknál kiverte a biztosítékot, még pártját is el akarta árulni. A bizottság azért zárta ki, mert, folyamatosan belső információkat szivárogtatott ki a Fidesznek. 

Aztán Horváth valószínű csalódhatott a Fideszben ugyanis egy tavalyi, a választások napján készült Facebook-posztjában azt írja, hogy teljesen mindegy melyik pártra voksolnak a választók a győztes úgyis lopja a közpénzt. Tehát Horváth most éppen annak a pártnak próbál meg helyi mandátumot szerezni amelyik, állítása szerint, másfél éve lopja az adófizetők által befizetett közvagyont. 

Üdvözli a vandálokat

Végül még említést érdemel Sátory Károly, aki egyébként polgári foglalkozását tekintve egyházi iskola igazgató és, aki többször nemtetszését fejezte ki azzal a buszmegállóval szemben, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épített a Víztorony mellé. Sátory addig mondta, hogy neki nem tetszik és, hogy el kéne bontani, amíg egy reggel vandálok el nem bontották azt. 

Sátory erre üdvözölte a lelkes civilek munkáját

Szólj hozzá!

Bejegyezték a Haladás 1919 Labdarúgó Kft.-t

Egyelőre még 100%-ban a szombathelyi önkormányzat a tulajdonos.

Két győri és egy szombathelyi gimnázium a középiskolák TOP 20-as csapatában

A Kazinczy Ferenc Gimnázium, a Révai Miklós Gimnázium, és szombathelyi az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium volt eminens. 

Kósa Roland lett Győr alpolgármestere

Konszenzussal választották meg.

Lemondott mandátumáról Jenei Ferenc

A győri önkormányzati képviselő mandátumát Rosinger Tímea veszi fel.

Mit kell tudni a chili paprika aromáról?

A chili kapcsán nincs ember a Földön, aki ne a tüzes csípősségre asszociálna.

Az Audi vezetése Győr új polgármesterénél járt

A mai találkozó megerősítette a feleket abban, hogy erős a partnerség a város és a vállalat között.

Marad az előterjesztések 5 napos közzétételi ideje Sárváron

Kondora polgármester visszavonta az szmsz ezen módosítását.

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?