Fotó: Digital Spy

A halállal keringőzött a Trónok Harca sztárja

Fehér Buda
2019. március 22. péntek, 09:04
Két nagyon komoly műtéten is átesett.

Hamarosan elstartol a Trónok Harca utolsó évada. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a színészek és a készítők éppen promotálják a sorozatot, rengeteg interjút adnak különböző médiáknak.

 

Emilia Clarke, aki a sorozatban Daenerys Targaryen karakterét alakítja, a  New Yorkernek írt egy esszét, amiben Emilia bevallotta, hogy agyi aneurizmákkal küzdött a forgatás során. A színésznő borzasztó állapotban volt, abban sem volt biztos, hogy túléli a kezelést.

 

A színésznő elmesélte, hogy még a sorozat első évada után egy konditeremben edzett, majd hirtelen rosszul lett és elájult. A kórházban tért magához, ahol tudatták vele, hogy agyvérzése volt, meg kell műteni. A műtét jól sikerült, viszont a színésznőnek hatalmas fájdalmai voltak. Az emlékezőképessége is tropára ment, Emilia a műtét után a nevét sem tudta megmondani. Egy hónap alatt azonban teljesen felépült, így vissza tudott térni a Trónok Harca forgatására.

 

Ekkor azonban kiderült, hogy egy második aneurizmája is van, amitől egy második agyvérzést is kaphatott volna. Nem volt más választása, a második évad befejeztével újra kés alá feküdt. A színésznő azt mondja, hogy a fájdalom sokkal rosszabb volt, mint az első műtét után, annyit szenvedett, hogy inkább már azt kérte a nővérektől, hogy hagyják meghalni.

 

Nem tették, Emilia felépült, azóta teljesen egészséges. Az esszé végén azt írta, hogy hálás azért, hogy végigcsinálhatta a Trónok Harcát, és hogy láthatja, hogy miként ér véget a történet.

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás