Tovább folytatja a hazudozást a győri polgármester

ugytudjuk.hu 2021-08-04 14:21:00
Újra kitette hazug lejáratóposztját Dézsi Csaba András, csak most már gyávább szöveggel.

Mint arról reggel beszámoltunk, kedden Dézsi Csaba András lejárató posztott tett ki Facebook-oldalára, amelyben újságírónk családját is támadta egy olyan cikk miatt, amit nem ő írt, és nem is az Ugytudjuk.hu-n jelent meg, ahhoz semmi közünk nem volt. A posztot, miután erre rájött, gyorsan törölte.

Szerda délelőtt azonban ismét kirakta az oldalára, most már kevésbé bátor, mondhatni gyáva szöveggel, amelyből az előző napi poszt igazán húzós részeit – feltehetően jogászai tanácsára – kivette.

Ettől függetlenül gyalázkodása továbbra is csúsztatáson alapul, hiszen az annak alapot adó cikket nem Pintér Bence írta, és nem az Ugytudjuk.hu-n jelent meg, bár a győri polgármester a képet direkt úgy vágta meg, hogy abból ez ne derüljön ki.

Ugyanígy csúsztatott, amikor egy olyan képet is megosztott Pintér Bence egy korábbi publicisztikájából, amelyen annak csak első sora látszik, ami úgy hangzik, hogy „A fideszesek gonosz hülyék...” A polgármesternek muszáj volt itt megvágnia a képet, hogy követőit tovább hergelhesse, hiszen a szóban forgó cikk éppen az ellenzéki sajtó működését kritizálta 2018-ban, és teljes felvezetője valójában így hangzik: „A fideszesek gonosz hülyék, az ellenzékiek inkompetens hülyék, de azért csak verjék meg a Fideszt! Ja, és az újságírók, azok okosak. Csodálkozunk a harmadik kétharmadon, ha ez megy az ellenzéki médiában?”

Mutatjuk vizuálisan is, miért kellett pont ott elvágni a szöveget:

Ezen felül konkrétan egy olyan cikket, vagy szövegrészletet sem tudott megmutatni követőinek, amit valóban Pintér Bence írt, vagy az Ugytudjuk.hu-n jelent meg szerkesztőségi tartalomként, és ami bizonyítaná, hogy újságírónk „megélhetési bértollnok”, „tiszteletlen, füllentős, arrogáns, kiképzett provokátor”. Arról, hogy miért nagyon fontos Dézsi Csaba Andrásnak, hogy lejárassa a városban működő szabad sajtót, itt írtunk bővebben, és itt felsoroltuk azt is, milyen győri ügyeket tártunk fel az elmúlt időszakban, amiért a polgármesternek elemi érdeke, hogy ilyen hazugságokat terjesszen rólunk.

A fideszes politikus arra is többször célzást tett, hogy milyen ellenzéki pártok finanszírozzák, vagy ahogy ő fogalmaz pénzelik az Ugytudjuk.hu-t.

Nos, az a helyzet, hogy amíg nekünk újságíróként a közpénzekből fizetett politikusok vagyonnyilatkozatának közzétételéért kell harcolnunk. Vagy a szintén közpénzt zsebre tévő fideszes káderek fizetését hivatali nyomásra kell megszereznünk, addig az Ugytudjuk.hu teljesen átlátható módon működik.

Ugyanis a Médiahatóság (amelynek csak és kizárólag fideszes delegáltjai vannak) regisztrálta az oldalt, így az - bár Dézsi ebben a kérdésben nyíltan megcáfolja a hatóságot - újság. Az újság impresszumában pedig olvasható, hogy az újságot kiadó cég a Kő A Mezőn Nonprofit Kft. De segítünk még abban is, hogy eláruljuk: a cégnek öt tulajdonosa van: Góczán Diana, Fehér Buda Kristóf, Vágvölgyi Bálint, Farkas Balázs és Ungár Péter.

De mivel Dézsi Csaba András rendszeres olvasónk, így olvashatta is az Ungár Péterről szóló cikkek végén, hogy Ungár résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban. 

Semmiféle pénzelésről, júdáspénzről vagy ördögtől származó fabatkáról nincsen szó.

Szólj hozzá!

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.