Fotó: BBC

Meghalt a Willy Wonka és a csokigyár színésze

Fehér Buda
2019. július 11. csütörtök, 10:10
62 éves volt.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

62 éves korában elhunyt Denise Nickerson, a Willy Wonka és a csokigyár sztárja. Az 1971-es filmben Nickerson Violet Beauregardot alakította, ő volt az a kislány, aki felfújódott mint egy áfonya.

 

Willy Wonka & the Chocolate Factory - Violet Blows Up Like a Blueberry Scene (7/10) | Movieclips

Willy Wonka & the Chocolate Factory movie clips: http://j.mp/2ihVyyo BUY THE MOVIE: http://bit.ly/2hAlh58 Don't miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: An impetuous Violet (Denise Nickerson) ignores Willy Wonka's (Gene Wilder) warnings and tries a piece of his experimental chewing gum.

 

Nickerson családja a TMZ-nek azt mondta, hogy a színésznőt még a hét elején kellett kórházba szállítani, tüdőgyulladás miatt. Nickerson végül egy coloradói kórházban halt meg, a családja körében. A színésznő fia az anyja halála után gyűjtést indított, hogy valóra válthassa Denise utolsó kívánságát. A színésznő ugyanis azt akarja, hogy a holttestét hamvasszák el, majd a hamvaiból készítsenek egy üveg műalkotást. 

 

Nickerson egy ideje már komoly betegségekkel küzdött, tavaly egy agyvérzést is elszenvedett, ezután folyamatos gondozásra volt szüksége. Denise Nickerson 62 éves volt.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás