Fotó: E! Online

Kiderült, mi okozta a fiatal Disney-sztár halálát

Fehér Buda
2019. július 10. szerda, 10:44
Hihetetlenül fiatalon halt meg.

Vasárnap sokkolta a világot a hír: 20 évesen meghalt a Disney sztárja. Cameron Boyce álmában halt meg, a családja akkor még csak annyit mondott, hogy a színész már régóta küzdött egy betegséggel, de azt nem árulták el, mivel.

 

A színész családja most törte meg a csendet, azt mondják, arra vártak eddig, hogy megérkezzenek a boncolás eredményei, amiből kiderült, hogy

 

Cameron egy epilepsziás rohamban vesztette el az életét.

 

A szülei azt mondják, hogy rendkívül megrázó számukra, hogy meg kell szervezniük a fiatal gyermekük temetését, de megköszönték mindazoknak, akik valamilyen módon támogatták őket az elmúlt néhány napban.

 

Az Utódok sztárját azóta rengeteg kollégája és több millió rajongó gyászolja, még Michelle Obama, az egykori first lady is lerótta előtte a tiszteletét. Cameron Boyce igen fiatalon kezdte a pályafutását, 11 éves korában kapta meg az első filmszerepét, majd egy évvel később már Adam Sandler oldalán alakított a Nagyfiúkban. Az igazi áttörést azt jelentette számára, amikor beválogatták a Jessie című Disney-sorozatba, azóta több szériában is szerepelt.

 

(Metro)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás