Folytatódik a plakátmizéria Sárváron

Fehér Buda 2019-09-07 13:40:00
Most már nem megrongálják az ellenzéki összefogás plakátjait, hanem simán ellopják őket.

Idén már többször írtunk arról, hogy valamilyen módon megrongálták a sárvári ellenzéki összefogás plakátjait. Először fekete festékkel szórták meg az egyik óriásplakátjukat, majd egy régi kampányból ismerős bohócfejjel rongálták meg azokat. Nemrég pedig magát a plakátot kihelyező céget is megfenyegették, így ez a megjelenési lehetősége megszűnt az összefogásnak. Ennek ellenére augusztus végén megjelentek az összefogás plakátjai az erre kijelölt helyeken.

Ma azonban újból szintét lépett a plakátrongálás Sárváron, hiszen mára virradóra valaki vagy valakik egyszerűen ellopták a szabályosan kihelyezett, háromszög alakú hirdetőberendezést, amelyen Németh Zsolt, polgármesterjelölt, és Szabó Richárd, az egyes számú választókerület jelöltje volt látható. Az sem zavarta őket, hogy a földben hagyták a kiálló vasakat, amik a plakátot tartották fent, így elég balesetveszélyes körülményeket okoztak. 

Németh Zsolt az Ugytudjuknak elmondta, hogy még a gyorskötöző bilincseket is hátra hagyták, tele szemetelve ezzel a füvet és a járdát. Azt is elmesélte, hogy a bilincsek tökéletesen mutatták, hogy merre vitték a plakátot, ebből arra következtet, hogy autóval, vagy utánfutóval vihették el a táblát.

„Arra kérjük a sárváriakat, hogy aki bármilyen ilyen cselekedetet, rongálást lát, jelezze az összefogás tagjainak, mert Sárvár csak akkor válhat igazán ötcsillagos várossá, ha az emberek lelkében szívében teljes mértékben rend lesz. Az összefogás továbbra is Sárvár fejlődéséért dolgozik, azt szeretné, hogy a körzetek is fejlődhessenek, megfelelő erőforrások szabadulhassanak fel a nyugdíjasotthon létrehozásától, a szociálpolitikán keresztül, a parkolás és közlekedés problematikájának megoldásától, az egészségügyön keresztül az utak javításáig. Együtt vagyunk, önökért vagyunk, a sárváriak bízhatnak bennünk” – tette hozzá a polgármesterjelölt. 

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.