Egy 2016-os plakátkampányból ismerős bohóccal ragasztották le a sárvári ellenzéki összefogás plakátját

Fehér Buda
2019. augusztus 12. hétfő, 11:32
Nem először rongálták meg a Híd a Jövőnkért Egyesület plakátjait.

„Sárváron is előjöttek a bohóckodó bohócok” – mondta Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje arra a hírre reagálva, hogy egy plakáton egy bohóccal ragasztották le az arcképét. Úgy látszik, hogy Németh felkerült azon célpontok közé, ahol Gyurcsány, Bajnai, Vona, Botka és Soros állnak, hiszen ugyanaz a központi bohócelem jelent meg Sárváron, amit korábban már láthattak a magyarok az óriásplakátokon. A bohóc ugyanis a CÖF 2016-os plakátkampányán már ott vigyorgott Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor mögött.

 


Fotó: Facebook

 

Németh szerint a városban az a hír járja, hogy egy korábbi közvéleménykutatás sokkal jobb eredményt hozott az ellenzéki összefogás részére, mint amit a Fidesz remélt Sárváron. „Egyértelműen látszik, hogy a Mindenki Sárvárért Mozgalom és a Híd a Jövőnkért Egyesület méltó ellenfél a városban, és akár a város vezetését is átveheti ősszel. Ezért minden olyan elemet, bevetnek a kampányban, ami szerintük a lejáratáshoz vezethet. A kérdés csak az , hogy mindezt hogy fogadja a sárvári közönség” – mondja a polgármesterjelölt.

 

Németh Zsolt azt is szívesen hallaná, hogy a város polgármestere a plakátrongáláshoz, a bohóckodáshoz, és vajon mit szólna ő ahhoz, ha bohócfejekkel ragasztanák le Kondora István arcképét. „Szomorú hogy bárki, aki a mai magyar demokráciában kiáll és tenni kíván egy város, egy megye, vagy akár az ország dolgaiért, ott azonnal előjönnek az ilyen és ehhez hasonló gusztustalan elemek. Mi a magunk részéről álljuk a sarat, tesszük a dolgunk, az emberekért és a városért dolgozunk, és nem fogjuk feladni a küzdelmet. Győzelem a célunk, és nagyon jól fogunk szerepelni az önkormányzati választásokon. Bennünk nincs se gyűlölet, se harag, se irigység, mert tisztelettel, barátsággal és szeretettel akarjuk és fogjuk élni az életünket” – tette hozzá Németh.

 

Nem ez az első eset, hogy a sárvári összefogás plakátjait megrongálják. Nem is olyan régen valakik fényes nappal fekete festékkel szórták meg az összefogás egyik plakátját, akkor feljelentést tett a Híd a Jövőnkért Egyesület.

 


 

Fényes nappal dobálták meg festékkel a sárvári ellenzéki összefogás óriásplakátját

Farkas Bazsi Rendőrségi feljelentést tett az egyesület. A Fidesz EP plakátja mellett áll az önkormányzati választásokra készülő ellenzéki összefogás, a HÍD a Jövőnkért Egyesület hirdetése Sárváron a Sársziget utcában. Az Egyesület plakátja a múlt héten került ki. Ma reggelig nem is volt semmi baja. Délelőtt azonban valaki festékkel dobálta meg.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás