A folyamatos ellehetetlenítések ellenére mától megjelennek az ellenzéki összefogás plakátjai Sárváron

Fehér Buda
2019. augusztus 24. szombat, 13:06
Az összefogás polgármesterjelöltje arra kéri a lakókat, hogy ezeket már ne rongálják meg.

A Híd a Jövőnkért Egyesület és a Mindenki Sárvárért Mozgalom jelölésében induló polgármester- és képviselőjelöltek plakátja folyamatosan kikerül a Sárvár mindazon pontjára, amely hivatalosan az önkormányzati rendeletben meghatározásra került, és szabályszerű –tudtuk meg Németh Zsolttól, az ellenzéki összefogás polgármesterétől.

 

Az összefogásnak eddig meggyűlt a baja a plakátokkal Sárváron, hiszen néhány hónapja festékkel dobálták meg, később bohócos matricával ragasztották le az egyik óriásplakátjukat. Tegnap pedig még azt a céget is befenyítették, akikkel szerződésben álltak, így tulajdonképpen megszűnt számukra az óriásplakát lehetősége. 

 

Most kisebb plakátokat helyeznek ki városszerte, ezek pedig már az októberi önkormányzati választásokra hívják majd fel a szavazók figyelmét. Németh elmondta, hogy ezek a plakátok és kihelyezesére alkalmas eszközök természetesen anyagi terheket jelentettek a képviselőjelöltek részére, melyeket ők, a saját maguk az adózott forintjaikból finanszíroztak. Éppen ezért arra kérnek minden tisztességes, becsületes sárvári állampolgárt, hogy ne rongálják meg ezeket a táblákat, és ne engedjék, hogy bárki megrongálhassa őket. 

 

„Azért fontos, hogy megfelelő kultúra és intelligencia mellett alakulhasson a kampány, és rongálás nélkül telhessen el a következő másfél hónap, mert egy ötcsillagos városban, amelyért még sokat kell dolgoznunk, hogy valóban ötcsillagos legyen, hozzátartozik, a város életéhez, az egymás iránti tisztelet, megfelelő alázat, és normális becsületesség is. Nyilván senki nem örül annak, ha a saját tulajdonában, amelyet becsülettel, tisztességgel szerzett, bárki más kárt okoz, és mindezt még rosszindulattal is teszi. Az összefogás továbbra is azért dolgozik, hogy egy európai értelemben vett kulturált és fejlődő nyugatos város lehessen Sárvár” – tette még hozzá a polgármesterjelölt. 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás