Másfél milliárd forintot fektet az Audi Hungaria Ahead Kft. a munkatársak tudásába

ugytudjuk.hu 2023-09-12 10:54:00
Képzési megálapodást írtak alá, az állam is támogatja.

Kedden jelentette be Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Simon Róbert Balázs, győri országgyűlési képviselő, Dirk Große-Loheide, a Volkswagen Konszern beszerzésért felelős igazgatótanácsi tagja, az Audi Hungaria Ahead Kft. felügyelőbizottságának elnöke és Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatója, az Audi Hungaria Ahead Kft. felügyelőbizottságának tagja azt a képzési megállapodást, melynek keretében

a cég mintegy 500 munkatársa tovább bővítheti magas szintű kompetenciáit a következő két éves időszakban. A széleskörű tudásbővítésre irányuló képzési projektet a magyar kormány is támogatja

– derül ki a cég közleményéből.

„A Volkswagen Konszern a világ egyik vezető autógyártója, amelynek célja, hogy a járműipar új korszakában is vezető szerepet töltsön be szoftvervezérelt mobilitási szolgáltatóként. Ennek elérésében egyre fontosabb szerepet játszanak azok a magas szintű kompetencialapú szolgáltatások, amelyeket az Audi Hungaria Zrt. mellett most már az Audi Hungaria Ahead Kft. is nyújt konszernünknek. A jövőben még tovább szeretnénk erősíteni a győri szolgáltatási portfóliót, amelyhez a most bejelentett képzési megállapodás is nagy mértékben hozzájárul” – mondta Dirk Große-Loheide, a Volkswagen Konszern beszerzésért felelős igazgatótanácsi tagja, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. felügyelőbizottságának elnöke.

A képzési megállapodás keretében az Audi Hungaria Ahead Kft. valamennyi, mintegy 500 munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt a következő két évben. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák nagy mértékben növelik a vállalat versenyképességét a tudásalapú szolgáltatások terén.

„A gyártási tevékenységünk mellett szisztematikusan építettük fel szolgáltatói tevékenységünket, hogy a járműipari transzformációval lépést tartva képesek legyünk üzleti modellünk átalakításával megfelelő válaszokat adni a jövő kihívásaira. Az idén alapított leányvállalatunk, az Audi Hungaria Ahead Kft. a beszerzés, IT és pénzügy területén nyújtott magas hozzáadott értékű szolgáltatásainkat fogja össze, amelyek valós többletértéket teremtenek az ügyfeleinknek. Célunk, hogy munkatársaink szaktudásának további bővítésével szélesítsük a Volkswagen Konszern számára nyújtott szolgáltatásaink körét” – mondta Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatója, az Audi Hungaria Ahead Kft. felügyelőbizottságának tagja.

Az Audi Hungaria Ahead Kft. beszerző csapata felelős a stratégiai beszerzés, az értéktervezés (value engineering), a beszállítómenedzsment, -scouting és -kvalifikáció területeiért. A győri IT-s szakértők közel 200 konszernvállalat számára biztosítanak SAP, szoftverfejlesztés és DevOps szolgáltatásokat, míg a pénzügy területén dolgozó szakemberek a közel 10 000 beszállítótól érkező számlákat vizsgálják és dolgozzák fel, és aktív követelésmenedzsmenttel támogatják az AUDI AG likviditásgazdálkodását.

Szólj hozzá!

LMP: Lantos Csabának távoznia kell

A zöldpárt szerint a kormány pénteken hatályba léptetett veszélyhelyzeti kormányrendelete a szennyező, környezetromboló cégeknek kedvez.    

„Halállistát” készített az iskolai mészárláshoz egy tizenhat éves Győr-Moson-Sopron megyei fiú

A náci eszmékhez vonzódó fiatal vásárolt egy nyolc centiméter pengehosszúságú zsebkést, mindkét oldalán horogkereszttel.

1,3 milliárd alumíniumdoboz kerül forgalomba Magyarországon évente

Szeptember 23-án van a nemzetközi hulladékgyűjtő nap.

Dézsi Csaba András negyedszer hazudta azt, hogy ki van tiltva a Győr összefog csoportból

Az egyik fideszes alpolgármester, pár képviselő és a polgármesteri főbiztos is tagja a csoportnak, pedig Dézsi szerint ők is ki vannak tiltva.

Hende: A jelenlegi szombathelyi városvezetés látszat-városvezetést folytat

A választókerületi elnököt megszólalásra késztette a lehetséges fideszes önkormányzati képviselő-jelöltekről megjelent lista.

A pertől tartva közzétette a szentiváni légszennyezettség-mérés adatait a győri önkormányzat

A szentiváni civilek máris találtak benne olyan adatot, ami annyira nem megnyugtató.

Megvannak a Fidesz szombathelyi önkormányzati képviselő-jelöltjei?

Czeglédy Csaba tudni véli, hogy kik az indulók.

Karácsony nyerne Budapesten

Az ellenzéki választók együttműködést várnak a pártoktól.

Nem akarta kifizetni a szállodai cechet egy férfi Szombathelyen

Két hétig lakott az ideiglenes szálláson, de fizetni, azt nem akart.

Baglyot minden fára!

A lakosság és az önkormányzatok műfészkek, költőládák kihelyezésével segíthetik a településlakó, rágcsálópusztító baglyok költését.

A Papagájmentő Alapítvány is részt vesz a győri önkormányzat meghívásos pályázatán

30 millió forintra pályázhatnak a meghívott állatvédő szervezetek: a polgármester családjának alapítványa és az állatkert is a meghívottak között van.

Ittas szombathelyi rollerest csíptek el a zsaruk

A Körmendi út melletti járdán rodeózott.

A Momentum szerint a területfejlesztési államtitkár egy uniós pénzből felújított házban él Győrújbaráton

46 millió forintból építettek a Lila-hegyen egy „rekreációs központot”.

LMP: segíteni kell az embereket abban, hogy a tömegközlekedést válasszák

A klímavédelmi célok csak így érhetők el, és a városaink levegője is csak így fog tisztulni.

Halálos baleset történt Sorokpolánynál

Két személyautó ütközött.

Holokauszt-emlékműre írt ki pályázatot a győri önkormányzat

A Révai Miklós Gimnázium mellé kerülne az alkotás, 80 milliót szánnak rá.

Folytatódik Győrben a rendőrségi bringajelölés

Ezúttal a Barátság parkban lesz rá lehetőség.