Hende Csaba nem beteg, mégsem volt ott az általa Budapestre invitált tanácskozáson

Nagy Donát 2021-09-08 17:35:48
A politikus állítólag nagyon is jól érzi magát a bőrében.

Előkerült Hende Csabaírtuk három nappal ezelőtt, ugyanis a fideszes politikus több, mint két hónapja nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Ahogy arról már beszámoltunk, Hende a nyáron 6 napra Panamába is elutazott az adófizetők közel 6 millió forintjából, hogy – urakhoz méltó módon – személyesen egyengesse a Parliamentary Intelligence-Security Forum következő, Budapestre tervezett ülését. Ám végül a magyarországi találkozóra nem ment el.

5 millió 752 ezer forintba fájt Hende Csaba panamai útja az adófizetőknek

Ahogy korábban írtunk róla: június 27-től július 1-ig Panamában tartózkodott Hende Csaba (Fidesz-KDNP), Szombathely és térségének parlamenti képviselője. Hende a Parlamentary Intelligence-Security Forum ülésén vett részt, és bár az ülés csak június 29 és 30-án tartott, ő mégis korábban érkezett és tovább maradt, mint azt a hivatalos program indokolta volna.

Sőt, bár augusztus 17-én ő is a meghívottak listáján volt a Kőszeg-Rőtfalva közötti út átadásának sajtótájékoztatóján, sem jelent meg. Az útátadáson Ágh Péter, Hende frakciótársa azt mondta érdeklődésünkre, hogy a politikus megbetegedett, ezért nem tudott részt venni azon az eseményen.

Mindezek után azonban a politikus feltűnt a Fidesz hagyományosan megrendezett kötcsei piknikén, ahonnan egy mosolygós képet is küldött követőinek.

Balázsy Péter nem kommentálta azt, hogy miért fogott látványosan kezet Orbán Viktorral

A hétvégén rendezték a hagyományos kötcsei pikniket, ami a Fidesz és holdudvarának partyja és csakis azok vehetnek rajta részt, akik a NER megkérdőjelezhetetlen kiszolgálói. Az összejövetelről vasárnap került ki egy videóösszeállítás, aminek kezdő képsorain Balázsy Péter Vas megye jegyzője, a Fidesz 2019-es szombathelyi polgármester-jelöltje kezezik a miniszterelnökkel.

A nemrég indult, egyelőre cél nélküli fideszes aláírásgyűjtésen viszont hiába vesz részt például Sátory Károly kormánypárti önkormányzati képviselő iskolaigazgatóként munkaidőben, Hendét egyelőre nem láttuk a narancssárga pult körül.

Láttál már evangélikus iskolaigazgatót, amint aláírást gyűjt a Karácsony ellen?

A héten indult el a Fidesz országos aláírásgyűjtő kampánya, ami a "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" nevet kapta és igazán nem is lehet tudni, hogy mit akar vele elérni a kormánypárt. Arra ugyanis, hogy az emberek eldöntsék, hogy ki vezesse az országot és ki ne, egy úgynevezett választást szoktak kiírni 4 évente.

Napokkal korábban levélben érdeklődtünk a térség országgyűlési képviselőjénél, hogy mi az oka a távollétének az elmúlt időszakban. Erre azonban nem küldött választ, pedig júniusban – amikor is kijelentette, hogy nem az ő dolga a Szombathelytől elvont pénzekért lobbizni – még azt mondta, hogy

olyan ritkán van módom az ellenzéki sajtó kitűnő képviselői előtt is megnyilatkozni.

Hende Csaba szerint nem az ő dolga, hogy lobbizzon a Szombathelytől elvont pénzekért

Pénteken a Herényiek Házában tartott közös sajtótájékoztatót Hende Csaba (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, Szalay-Bobrovinczky Vince a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, valamint Kovács István a Hegypásztor Kör elnöke. A sajtótájékoztató első felében Hende Csaba számolt be arról, ő hogyan látja a helyi civilek és Szombathely helyzetét.

És bár nekünk nem küldött választ, a politikus ma egy sajtókérdésre kijelentette:

Örömmel tájékoztatom, hogy egészségi állapotom kitűnő. Elmondhatom, hogy hosszú évek óta nem örvendtem ennyire jó egészségnek, mint most.

Mi ezúton is kívánunk további jó egészséget a képviselő úrnak, és bízunk benne, hogy továbbiakban minket is megtisztel majd válaszával. 

Borítókép: Hende Csaba Facebook-oldala

Szólj hozzá!

Tóth Csaba: Nincs semmilyen eltitkolt vagyonom

Hadházy vádjaira reagált Zugló országgyűlési képviselője.

A korona és a Ted Lasso vitte el a fő díjakat az Emmy-n

A Netflix a brit királyi családról szóló A koronával hét, A vezércsel című sakkdrámával két Emmyt szerzett.

Itt van az ősz, itt van újra

Hétvégén aztán jön a napsütés.

Megverte a Gyirmót az ajkaiakat

Az első félidőben lőtték a nyertes gólt.

Önkéntes tűzoltónak állt az Ocho Macho dobosa

Egy 24 órás szolgálat hatására döntött így.

Felhős, szeles vasárnapra számíthatunk

Akár 25 fok is lehet napközben.

Kutatók Éjszakája Győrben: egyedül a SZTAKI szervezett programot

Szerelj közösen robotokkal a győri egyetemen jövő pénteken!

Kikapott az SZKKA a Debrecentől

A DVSC Schaeffler 29–25-re nyert az SZKKA vendégeként a női kézilabda NB I 2. fordulójában.

Hármat rúgott a Győr a Mosonmagyaróvárnak a kupában

Az NB III-as csapat otthonában mérkőzött a két csapat.

Szombathelyi ellenzéki jelöltek: Ne veszítsük el a lelkesedésünket!

Az előválasztás informatikai rendszerének összeomlása után kér elnézést, illetve buzdít kitartásra Czeglédy Csaba, Ungár Péter és Koczka Tibor.

Nem fért bele az ellenzéki előválasztás rajtja az M1 híradóba

Migránsok, oltás, Gyurcsány - ezek voltak délben a fő témák.

van még itt cikk a témában:

A kormány szerint nem 3,8, hanem 1,1 milliárdos támogatást kapott a Karcag városa a Sámándob felhúzására

A Sámándob építésének ára egy év alatt közel ötven százalékot ugrott, de Pintér Sándor szerint eltérnek a számok.

Sátory Károly: A Csaba hozott pénzt Szombathelynek

A fideszes önkormányzati képviselő szerint a Víztorony és a Vásárcsarnok is a kormány segítségével újult meg. Csakhogy a kormánynak ehhez semmi köze nem volt.