Balázsy Péter nem kommentálta azt, hogy miért fogott látványosan kezet Orbán Viktorral

Farkas Bazsi 2021-09-08 15:09:38
Arra kérdésünkre, hogy aláírta-e már a “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciót nem válaszolt.

A hétvégén rendezték a hagyományos kötcsei pikniket, ami a Fidesz és holdudvarának partyja és csakis azok vehetnek rajta részt, akik a NER megkérdőjelezhetetlen kiszolgálói.

Az összejövetelről vasárnap került ki egy videóösszeállítás, aminek kezdő képsorain Balázsy Péter Vas megye jegyzője, a Fidesz 2019-es szombathelyi polgármester-jelöltje kezezik a miniszterelnökkel. 

Hogy ennek van-e valami jelentősége, azt magától az érintettől próbáltuk megtudni. Igaz, nem volt könnyű dolgunk, közel két napba telt, amire Balázsyt telefonon el tudtuk érni.

Nem tudok mást mondani, mint amit korábban nyilatkoztam már, hogy nincs mit mondjak ezzel kapcsolatban - mondta az Ugytudjuk.hu-nak a jegyző.

Még egy kérdést tettünk fel neki, hogy aláírta már, vagy tervezi-e aláírni a “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciót, ám erre Balázsy már nem válaszolt, csak annyit, hogy mennie kell és letette a telefont.

Hende nem volt meghívva?

Hende Csaba (Fidesz-KDNP), Szombathely és térségének parlamenti képviselője hosszú hallgatás után Kötcséről posztolt fotót a Facebook-oldalára. Csakhogy Hende csupán a pikniknek helyet biztosító épület kapuja mellett fotózkodott, egyesek szerint ugyanis nem volt a meghívottak listáján, így a kertbe már be sem mehetett.

Fotó: Hende Csaba Facebook

Ezzel szemben Balázsy magával Orbán Viktorral szerepel egy videóban.

Már a 2019-es választások kapcsán tudni lehetett, hogy komoly feszültség van a szombathelyi Fideszben. Az egyik oldalon Hende Csaba és a régi iskola, míg a másik oldalon Balázsy és a reformisták állnak, akiktől Hende félti a régen megszerzett pozícióját.

Egyesek szerint Balázsy választási veresége éppen, hogy erősítette Hendét. Az mondjuk már a kampányban is látszott, hogy Hende nem töri magát, hogy Balázsyval minden lehetséges fórumon együtt mutatkozzon. 

Az is csupán véletlen lenne, hogy Hende, aki több évtizede a politikában van tálcán kínálja a lehetőséget a jelölt meghurcolásában azzal, hogy az MMIK jelöltbemutatóján hazaárulóztatja a közönséget?

Tüzetesen néztük végig a szombathelyi Fidesz július 21-én tartott kampányindító rendezvényének videóját, de Balázsy Pétert ezen nem láttuk.

Az, hogy Hende erőből próbálja lenyomni a Balázsy-féle törekvéseket, az is alátámasztani látszik, hogy a pakoban történt helyi tisztújítás után mind Hende emberei maradtak pozícióban.

A városi elnök Illés Károly, az elnökségi tagok pedig: Lendvai Ferenc, Gál Sándor, Kántás Zoltán, dr. Takátsné dr. Tenki Mária és Horváth Csaba.

Előfordulhat, hogy a helyi vasmarkot megunva Balázsy Orbán Viktornál kezdett el lobbizni azért, hogy a felmérések szerint jelenleg tragikus szavazói adatokat produkáló szombathelyi Fideszt megreformálják és nyugdíjba küldjék Hendét?

Meglátjuk!

Szólj hozzá!

Győri polgármesterjelölti vita: Pintér Bence igent, Dézsi és Borkai nemet mondott

A Partizán szervezett volna polgármesterjelölti vitát Győrben.

Szombathely rendezi a jövő évi lacrosse Eb-t

Jövő nyáron Szombathelyen kerül sor a lacrosse Európa-bajnokságra.

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.

Továbbra is rejtély, hogy miért nem vállalja fel szombathelyi címét Lenkai Nóra

Megszólalt albérlete ügyében a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Fellökte haragosát egy férfi Kőszegen

Egy szórakozóhelyen szólaltak össze.

Tudd meg, mire jó a praktikus kefés ajtószigetelő!

A kefés ajtószigetelővel ellátott szúnyoghálók praktikus kiegészítői az ajtóknak, hiszen megakadályozzák nemcsak a repülő és mászó rovarok, hanem a por és a zajok bejutását is a lakóterekbe, továbbá a huzatot, így biztosítják a nyugalmunkat és a kényelmünket.

6 szervezet állított megyei listát Vas megyében

A Fidesz-KDNP, az LMP, a DK, a Követ, a Momentum és az MSZP jelöltjeire lehet voksolni.

Végrehajtást jegyeztek be a Dreiszker és Társai Kft.-re

A NAV követelése jelent meg a cégjegyzékben.

Nyilvános vitára hívja jelölt társait Czeglédy Csaba

A szombathelyi Derkovits-lakótelep képviselője nem csak kihívóit, de a jelölő szervezetek szociális területért felelős politikusait is bemutatkozásra.

Leállt a távfűtés Győrben, de kérhető egyedi fűtésindítás

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve 2024. április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás.