HIRDETÉS

Mészáros Lőrinc vejéhez kerülhet a Szombathelyi Haladás?

ugytudjuk.hu
2019. június 17. hétfő, 09:59
Már a héten eldőlhet.

Homlok Zsolt 2013 óta a Haladás VSE elnöke, évek óta beszélnek arról, hogy átveszi a futballcsapatot működtető kft.-t is, írja a Rangadó.

 

A Haladás körül még márciusban robbant a bomba, kiderült, hogy komoly likviditási gondjai támadtak a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának. Később az is kiderült, hogy a csapat focistái a fizetésüket is késve kapták meg, néhány hónap múlva pedig már több hónapos csúszásról írtunk.  Az NB I-es szezont még úgy ahogy befejezték, ám kiestek, így a következő szezont már az NB II-ben kezdik.

 

Már akkor felröppentek a hírek, miszerint a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vevőt keres. A bajnoki rajt előtt azonban ez változhat, ugyanis a Rangadó.hu úgy értesült, hogy a

 

Fidesz-közeli nagyvállalkozó Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt – aki 2013 óta a Haladás VSE elnöke – megegyezett Illésékkel, és megveszi a futballcsapatot működtető kft.-t.

 

A tulajdonosváltás már ezen a héten hivatalossá válhat. A Rangadó információi szerint az NB II-es csapatnak éppen az elhúzódó egyeztetések miatt nincs vezetőedzője sem. Másra bízták volna Illésék a csapatot, mint akire Homlok Zsolt fogja bízni.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás