HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

Ismét csúsznak a fizetések a Haladásnál?

ugytudjuk.hu
2019. június 4. kedd, 18:24
Sajtóhírek szerint lassan két hónapnyi pénzzel tartoznak a labdarúgóknak.

Az előző szezonban először márciusban jelentek meg olyan hírek, hogy a Szombathelyi Haladás játékosai nem kapták meg az aktuális teljes fizetésüket, ezt később a klub elismerte, április végén azonban Tóth Miklós, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy mindenki megkapta az elmaradt összeget. A csapat egyébként a szezon végén kiesett az NB I-ből, így jövőre a másodosztályban folytatják.

 

A csakfoci.hu most úgy értesült, megint pénzügyi problémákkal kell szembenéznie a szombathelyi csapatnak: először olyan információk jutottak el a portálhoz, hogy Horváth Ferenc vezetőedző már több, mint 3 hónapja nem kapta meg a bérét. Ezzel kapcsolatban megkeresték Tóth Miklóst, aki zat mondta:

 

Ezt meg tudom cáfolni, ez így nem igaz. De a fizetésekről egyébként sem kívánunk nyilatkozni

 

Tehát nem érkezett válasz arra a kérdésre, hogy van-e elmaradás a vezetőedző felé, és ha igen, az mekkora mértékű, mint ahogy a játékosokkal kapcsolatos elmaradások is tisztázatlanok maradtak. 

 

A Tóth Miklóssal folytatott beszélgetést követően olyan információk jutottak el a csakfoci.hu-hoz, hogy a játékosoknál is vannak problémák a fizetéseket tekintve: a lap úgy értesült, hogy utoljára a márciusi bérek kifizetése történt meg,

 

az áprilisi fizetés még nem nem kapták meg (ez májusban járt volna).

 

Pár napon belül viszont már a májusi bér kifizetése is esedékessé válik, tehát elég hamar két hónapos nőhet a csúszás, ha nem lesz új fejlemény.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás