Fotó: Ugytudjuk.hu

Újabb szombathelyi rendezvény marad el

Farkas Bazsi
2018. október 10. szerda, 09:57
A Dream Dance Zenei Fesztivál az Arénában lett volna. A szervezők azt írják egy másik programmal van ütközés, de ez nem igaz.

Tegnap írtunk róla, hogy elmarad Fenyő Miklós és az R-Go koncertje Szombathelyen, akkor a szervező úgy nyilatkozott az Ugytudjuk.hu-nak, hogy egy önkormányzati képviselő telefonált oda a koncertnek helyet adó Agórába, hogy az MSH ne adjon helyet a rendezvénynek. Ennek konkrét okát azóta sem tudjuk, ám olyan információ is eljutott hozzánk, hogy a szervező és az önkormányzat között elszámolási vita van.

 

Most egy másik, szintén szombathelyi koncertről derült ki, hogy elmarad. Az I. Szombathelyi Dream Dance Zenei Fesztivál olyan neveket vonultatott volna fel, mint Betty Love, Kozmix, Happy Gang vagy éppen az UFO Együttes. Ám az esemény Facebook-oldala azt írja, hogy szervezési okok miatt elmarad a rendezvény.

 

Az Arena Savaria Csarnok tájékoztatása szerint sajnos 2 bérlőnek volt egyszerre bérleti szerződése ugyanarra a napra - írják a szervezők, mint az elmaradt koncert okát.

 

Szombathelyi Koncertek & Rendezvények

ELMARAD az I.Szombathelyi Dream Dance Fesztivál! Sajnálattal kell közölnünk, hogy ELMARAD az I.Szombathelyi Dream Dance Fesztivál. Sajnos önhibánkon kívül nem kerülhet megrendezésre, Szombathely...

 

Felhívtam ma az Aréna üzemeltetőjének, a Szombathelyi Sportiskolának a vezetőjét, Karácsony Krisztinát, hogy megtudjam mi is történt. 

 

Az igazgató hangsúlyozta, hogy folyamatban lévő ügyről van szó, így túl sokat mondani nem tud.

 

Arra azonban határozott nemet mondott, hogy valóban egy ugyanazon időpontra két bérlővel kötöttek volna szerződést. 

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás