Fotó: Fenyő Miklós Facebook

Fenyő és az R-Go nem kívánatos Szombathelyen?

Farkas Bazsi
2018. október 9. kedd, 10:22
A koncert szervezője azt állítja, hogy egy képviselő oda telefonált a Sportházba és lemondta a már egyeztetett fellépést.

"Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni" - így kezdődik Fenyő Miklós Facebook-bejegyzése amiben arról ír, hogy november 17-i szombathelyi koncertjük ugyan meg lett hirdetve, ám sem vele, sem pedig az aznap szintén fellépő Szikora Róberttel nem lett egyeztetve. Mutatom a bejegyzést teljes egészében.

 

Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

Közlemény Mindenkinek! Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. A szombathelyi Agora Kulturális Központba, november 17-re meghirdetett „Két legenda egy...

 


Bár a koncertnek a helyet az Agora MSH szolgáltatta volna, a szervezés nem az övék volt, azt egy külsős vállalkozó bonyolította. Felkerestük őt is.


"Ez egy számomra érthetetlen állapot. Meghirdettük a koncertet, a zenészekkel egyeztettünk mindent. Majd nemrég kaptam egy telefont az Agorától, hogy egy képviselő odatelefonált nekik és arra kötelezte őket, hogy mondják le a rendezvényem" - mondta Goldfinger Dávid. "Fenyő Miklós valószínű azért írta azt, amit, mert azt gondolta, hogy én vagyok a hibás a koncert elmaradása miatt. Pedig folyamatosan egyeztettem velük, a plakát megjelenését ők kérték, hogy ilyen legyen. Nincsen tartozásom az intézmény felé, így tényleg nem értem, hogy miért történt mindez."

 

A szervező azt mondta, hogy márciusban pótolni fogják a koncertet, bízik benne, hogy akkor nem jön telefon a városházáról. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás