Újabb nagynevű fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői

Vágvölgyi Bálint 2020-02-05 16:25:00
Dj Snake, Lost Frequencies és Paul van Dyk is érkezik.

Újabb fellépőket jelentettek be szerdán a Balaton Sound szervezői. A fesztiválon Dj Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies, Paul van Dyk és Banks is koncertet ad július 8-tól 12-ig Zamárdiban.

A közelmúltban a tudatos és biztonságos fesztiválozás megteremtéséért nemzetközi fesztiváldíjjal elismert Balaton Sound MTI-hez eljuttatott közleménye szerint tavaly elmaradt koncertjét pótolja be Dj Snake, jön a Dj Mag listáján a 10. pozíciót elfoglaló Steve Aoki, a Tomorrowland fesztiválon rezidens Lost Frequencies és a triphop/hiphop/elektropop világában sikereket arató énekesnő, Banks is.

DJ Snake, J. Balvin, Tyga - Loco Contigo

STREAM & DOWNLOAD - https://djsnake.lnk.to/LocoContigo Directed by Colin Tilley Thanks to Puma, Beats by Dre and Hublot. Music video by DJ Snake, J. Balvin, ...

Szintén Zamárdiba tart a világ egyik legkeresettebb dj-je, Paul van Dyk, a moombahton és a moombahcore műfaj úttörőjeként ismert Dillon Hart Francis, az élő performanszaival a legnagyobb fesztiválokat bejáró Carnage, az amerikai rapper, JPEGMAFIA, a berlini székhelyű techno duo, a Pan-Pot, az alternatív dj-k elit társaságában jegyzett Patrick Topping, valamint a holland techno szintér egyik legsikeresebb fellépője, Reinier Zonneveld.

A Sound vendége lesz a minimál techno, a deep house és a melankolikus pop egyvelegét tálaló Jan Blomqvist & Band, a Samir és Diego által alkotott holland duó, azaz a Moksi, a berlini székhelyű elektronikus zenei páros, a Mind Against, a techno/house bulikat celebráló Rodriguez Jr., a hardtrap sztárjaként számon tartott SayMyName és a londoni székhelyű dj/producer, Archie Hamilton is.

Lost Frequencies ft. The NGHBRS - Like I Love You (Official Music Video)

Stream it now via; http://FF008.lnk.to/LILYYA Subscribe to Lost Frequencies channel: http://bit.ly/2CwQGek Here is my new single 'Like I Love You' featuring the NGHBRS ! Come with me on tour and enjoy the ride and good vibes!

A nemzetközi felhozatalt kiegészítő magyar fellépők között lesz a 2020-es Soundon a Halott Pénz, Majka&Curtis és a Wellhello. A szervezők még tavaly bejelentették Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Don Diablo, Robin Schulz, Danny Tenaglia vagy Deborah De Luca érkezését Zamárdiba.

Szólj hozzá!

Győri polgármesterjelölti vita: Pintér Bence igent, Dézsi és Borkai nemet mondott

A Partizán szervezett volna polgármesterjelölti vitát Győrben.

Szombathely rendezi a jövő évi lacrosse Eb-t

Jövő nyáron Szombathelyen kerül sor a lacrosse Európa-bajnokságra.

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.

Továbbra is rejtély, hogy miért nem vállalja fel szombathelyi címét Lenkai Nóra

Megszólalt albérlete ügyében a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Fellökte haragosát egy férfi Kőszegen

Egy szórakozóhelyen szólaltak össze.

Tudd meg, mire jó a praktikus kefés ajtószigetelő!

A kefés ajtószigetelővel ellátott szúnyoghálók praktikus kiegészítői az ajtóknak, hiszen megakadályozzák nemcsak a repülő és mászó rovarok, hanem a por és a zajok bejutását is a lakóterekbe, továbbá a huzatot, így biztosítják a nyugalmunkat és a kényelmünket.

6 szervezet állított megyei listát Vas megyében

A Fidesz-KDNP, az LMP, a DK, a Követ, a Momentum és az MSZP jelöltjeire lehet voksolni.

Végrehajtást jegyeztek be a Dreiszker és Társai Kft.-re

A NAV követelése jelent meg a cégjegyzékben.

Nyilvános vitára hívja jelölt társait Czeglédy Csaba

A szombathelyi Derkovits-lakótelep képviselője nem csak kihívóit, de a jelölő szervezetek szociális területért felelős politikusait is bemutatkozásra.

Leállt a távfűtés Győrben, de kérhető egyedi fűtésindítás

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve 2024. április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás.