Vitézy Karácsonynak: Az általad vezetett DK-MSZP listán szerepel az a Horváth Csaba zuglói polgármester, aki jelenleg is gyanúsított két súlyos korrupciós bűncselekményben

Farkas Bazsi 2024-05-08 21:44:00
Megy az üzengetés.

Karácsony Gergely (Párbeszéd-Zöldek - MSZP - DK) főpolgármester-jelölt kezdte, Vitézy Dávid (Vitézy Dáviddal Budapestért - LMP-Zöldek) főpolgármester-jelölt folytatta a Facebookon az üzengetést.

Karácsony egy Facebook-posztban többel között azt írta: Egészen megdöbbentő, hogy kiket akarnak a Fővárosi Közgyűlésbe küldeni a magukat ellenzékieknek mondó politikusok: korrupció és kartellezés gyanújába keveredett cégek lobbistáit.

Vitézy Dávid erre azzal vágott vissza, hogy “Az általad vezetett DK-MSZP listán szerepel az a Horváth Csaba zuglói polgármester, aki jelenleg is gyanúsított két súlyos korrupciós bűncselekményben. Ezek után azzal kritizálni minket, hogy Budapest első elektromos autómegosztójának sikeres vezetője, a piacon már bizonyított szakember szerepel a listánkon, pontosan annak a pártpolitikai mocsárnak a példája, amitől meg kell szabadítani Budapestet.”

Vitézy arra is kitért, hogy szerinte Karácsonyt minden eddiginél szorosabb pórázra kötötte a közös listával a Demokratikus Koalíció és most ereklyeként hordozzák őt körbe az országon, Dobrev Klára Salgótarján után Tatabányán is bemutatták a DK legújabb zsákmányaként.

“Minden empátiám a tiéd, nincs annyi unikum, amivel ezt el lehetne viselni. De ha már pont 2024 tavaszán tagozódtál be véglegesen a DK-MSZP szövetségbe, kérlek, viseld méltósággal, ahelyett, hogy Magyar Pétert vagy engem támadsz.” - folytatta így Vitézy, aki aztán azzal zárt, hogy a  Fővárosi Közgyűlésben köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított politikusok helyett olyan szakemberekre van szükség, akik már bizonyítottak a maguk területén.

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.