Maga alá gyűrte a Haladás a vírussal küszködő MTK-t

2019. április 13. szombat, 18:56
A meccs végén sikerült a hálóba találnia a szombathelyi csapat játékosának.

A Haladásban Rózsa nem tudta vállalni a játékot, mert ugyan a szerdai edzést végigdolgozta, csütörtökön már vírusos-hasmenéses járvánnyal küszködött. Király védi a Haladás kapuját. A vendégeknek is vannak hiányzói, Kiscsak, Gera és Torghelle nem tudta vállalni a játékot a járvány miatt. Az MTK még csütörtökön jelezte, hogy több játékosuk is megbetegedett, a mai meccset el is akarták halasztani, erről itt írtunk bővebben:

 

Elmaradhat a szombati Haladás - MTK meccs

Fehér Buda Az MTK vezetése kéri a halasztást, több játékos is komolyabban megbetegedett. Az MTK Budapest vezetése rendkívüli helyzet miatt halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságához a Haladás elleni bajnoki mérkőzés kapcsán - írják az MTK honlapján.

 

A meccs első felében egyik csapat sem talált fogást a másikon. A szombathelyi csapat honlapján több kihagyott ziccerről és bravúros védésről írnak, de valahogy csak nem tudtak hálóba találni a játékosok. Az első félidőt végül meg is toldották két perccel, de még így sem sikerült a pontszerzés egyik csapatnak sem.

 

 

A második félidőre az MTK lecserélte két játékosát. Az új felállás nem segített a vendégeknek, a Hali több kihagyott ziccer után végül a 85. percben talált bele a hálóba: Funsho indította a középen üresen kilépő Gaált, aki 18 méterről a bal sarokba helyezett. Ezzel pedig eldőlt az MTK sorsa, a vendégek a fennmaradó néhány percben már nem tudtak fordítani, így a Hali vitte a meccset.

 

 

SZOMBATHELYI HALADÁS - MTK BUDAPEST 1-0 (0-0)

Szombathely, 3440 néző, játékvezető
: Szőts

Haladás: Király - Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl - Dausvili, Golodiuk - Funsho, Rui Pedro, Ivanov - Rabusic

MTK: Horváth L. - Selin, Gengeliczki, Balogh, Katona - Vogyicska - Mihajlovic, Pintér, Vass Á., Schön - Lencse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás