Fotó: Vágvölgyi Bálint

Már szervezik a tévés szombathelyi kerekasztalbeszélgetést a rabszolgatörvényről

Farkas Bazsi
2019. január 10. csütörtök, 11:56
A keddi rendkívüli közgyűlésen kérték fel az SZTV igazgatóját, hogy hozza tető alá.

Kedden rendkívüli közgyűlést tartottak Szombathelyen. Az ülésnek egyetlen napirendi pontja volt, az ellenzéki képviselők azt kezdeményezték, hogy a 100%-ban önkormányzati tulajdonban lévő cégeknél, ne lehessen alkalmazni a rabszolgatörvényt. 

 

Az napirendet elfogadták és megszavazták a jelenlévők.


A csörtékkel tűzdelt felszólalások közben pedig az is elhangzott, elsőként Nemény Andrástól, az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt frakciójának vezetésétől, hogy a Szombathelyi TV nyilvánossága előtt kellene tartani egy kerekasztal beszélgetést, ahol minden, a szombathelyi közgyűlésben jelen lévő párt egy-egy képviselője elmondhatja a véleményét. 

 

A felvetéshez Molnár Miklós (Pro-Savaria) alpolgármester is csatlakozott, ő azzal egészítette ki, hogy 84 millió forintot költ el a város az SZTV-re, közben nincs egy olyan műsor, ahol egy ilyen gazdasági kérdésben meg tudna szólalni. Elfogadhatatlannak tartja a tévé működését. 

 

Kerestük Lovass Tibort, az SZTV működéséért felelős Szombathelyi Médiaközpont NKft. ügyvezető igazgatóját, hogy esetleg sikerült-e már találniuk a programban egy olyan időpontot, ahová a kért kerekasztal beszélgetést be tudják illeszteni, a műsorra mikor kerülhet sor.


Az ügyvezető igazgató írásban röviden annyit válaszolt, hogy: Tervezés alatt!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás