Nagyon úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén sem fog beköszönteni a tél

ugytudjuk.hu 2018-11-09 06:32:00
Mutatjuk az OMSZ meteorológusainak előrejelzését.

A mai nap során az északkeleti megyékben tartósan megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet, másutt napos, fátyolfelhős idő valószínű. Legfeljebb a ködös területeken fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Az Észak-Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 14 és 18 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz.

Szombat reggelre a köd és a rétegfelhőzet ismét terjeszkedik, majd területe napközben csökken ugyan, de elsősorban a nyugati határvidéken és északkeleten nem mindenütt tisztul ki az idő. Másutt ugyanakkor fátyolfelhős időre van kilátás szűrt napsütéssel. Néhol ködszitálás esetleg előfordulhat. A déli, délkeleti szél néhol megélénkül, a Fertő környezetében meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7 fok között várható, nyugaton lesz az enyhébb a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 18 fok között valószínű, 14 fok alatti értékek a tartós(abb)an borult helyeken lehetnek.

Vasárnap reggelre a köd és a rétegfelhőzet ismét terjeszkedik, majd területe napközben csökken ugyan, de elsősorban a nyugati határvidéken és északkeleten nem mindenütt tisztul ki az idő. Másutt ugyanakkor változóan felhős időre van kilátás több-kevesebb napsütéssel. Néhol ködszitálás esetleg előfordulhat. A déli szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között várható.

Szólj hozzá!

Győri polgármesterjelölti vita: Pintér Bence igent, Dézsi és Borkai nemet mondott

A Partizán szervezett volna polgármesterjelölti vitát Győrben.

Szombathely rendezi a jövő évi lacrosse Eb-t

Jövő nyáron Szombathelyen kerül sor a lacrosse Európa-bajnokságra.

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.

Továbbra is rejtély, hogy miért nem vállalja fel szombathelyi címét Lenkai Nóra

Megszólalt albérlete ügyében a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Fellökte haragosát egy férfi Kőszegen

Egy szórakozóhelyen szólaltak össze.

Tudd meg, mire jó a praktikus kefés ajtószigetelő!

A kefés ajtószigetelővel ellátott szúnyoghálók praktikus kiegészítői az ajtóknak, hiszen megakadályozzák nemcsak a repülő és mászó rovarok, hanem a por és a zajok bejutását is a lakóterekbe, továbbá a huzatot, így biztosítják a nyugalmunkat és a kényelmünket.

6 szervezet állított megyei listát Vas megyében

A Fidesz-KDNP, az LMP, a DK, a Követ, a Momentum és az MSZP jelöltjeire lehet voksolni.

Végrehajtást jegyeztek be a Dreiszker és Társai Kft.-re

A NAV követelése jelent meg a cégjegyzékben.

Nyilvános vitára hívja jelölt társait Czeglédy Csaba

A szombathelyi Derkovits-lakótelep képviselője nem csak kihívóit, de a jelölő szervezetek szociális területért felelős politikusait is bemutatkozásra.

Leállt a távfűtés Győrben, de kérhető egyedi fűtésindítás

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve 2024. április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás.