Fotó: Ugytudjuk.hu

Halló! Itt az LMP, és Németh Ákos!

Farkas Bazsi
2019. március 8. péntek, 06:34
A párt Vas megyei elnöke telefonon hívja fel a szombathelyieket és beszélgetésre invitálja őket.

Amíg a Fidesz azért telefonálta körbe Szombathelyt, hogy elmondja, szerintük Molnár Miklós egy áruló, addig az Éljen Szombathely és az LMP képviselőjelöltje Németh Ákos, most azért csörgi körbe automatára rögzített felvétellel a lakosokat, hogy beszélgetésre invitálja őket. A szombathelyieknél tegnap óta csörög a telefon, amit ha felvesznek és Németh keresi őket, a következőt hallgatják: 


Kedves szombathelyi polgártársam! 

 

Németh Ákos vagyok az LMP Vas megyei elnöke és az Éljen Szombathely egyesület képviselőjelöltje. Az elmúlt napokban az önkormányzat kicsinyes politikai játszmákkal volt elfoglalva ahelyett, hogy a szombathelyiek ügyeivel foglalkozott volna. Az eddigi fideszes városvezetéssel szemben kialakult egy új többség, amely kimondja: a szombathelyiek érdeke fontosabb, mint a kormány akarata. Nemény András polgármesterjelölt és az ellenzéki képviselők azt tették, amiért megválasztották őket, képviselték a szombathelyiek érdekeit.

 

Bízunk és reméljük, hogy a szombathelyi politika mostantól nem a sárdobálásról és egymás leárulózásáról fog szólni. Mi azért fogunk dolgozni, hogy mindenki elmondhassa a véleményét és közösen dolgozhassunk azért a Szombathelyért, amelyben élni szeretne.

 

Ha érdekli az elképzelésünk, esetleg javaslata, véleménye van Szombathely jövőjéről, vagy csak beszélgetne egyet közös ügyeinkről, akkor találkozunk március 20-án, 17 órakor a Kiskar utca 3 alatt található LMP irodában.

 

Köszönettel: Németh Ákos

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás