Ungár Péter szerint Balázsy Péter nincs tisztában azzal, mit jelent az, hogy ellenzéki

BZ
2019. szeptember 13. péntek, 17:07
Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője a szombathelyi Szentháromság szobornál tartott sajtótájékoztatót péntek délután.

Bemutatta a budapesti Fidelitas-plakát szombathelyi adaptációját, ahol cirkuszi bohócként látható Hende Csaba, Illés Károly és Balázsy Péter.

 

"Szombathely nem cirkusz, ezek az emberek pedig mégis cirkuszként kezelik" - kezdte mondanivalóját Ungár Péter.

 

Felemlegette, hogy a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltjei korábban egymást becsmérelték, volt, aki önmagában a válást egy rossz dolognak tartotta, sőt, volt, aki a közpénz elsíbolásával vádolta meg éppen azt a pártot, amelyiknek most a jelöltje. Szerinte az egyéni jelöltek és Balázsy Péter nagyon kevés dologban egyeznek meg.

 

 

"Nem tudjuk, mi Balázsy Péter véleménye, visszavonná-e Jordán Tamás díszpolgári címét, ha ő nyerné a választást, nem tudjuk, mit gondol a víztorony felújítása körüli anomáliákról"mondta Ungár, majd hozzátette, hogy bár tegnap mást mondtak a fideszesek, Hende Csaba leszavazta azt a javaslatát, ami elektromos buszok beszerzése céljából kormányösszeget hozott volna Szombathelyre.

 

 

Balázsy Péter többször is elutasította, hogy vitára álljon ki Nemény Andrással, arra hivatkozva, hogy két ellenzéki jelölt van. Ungár szerint Balázsy fogalomzavarban van, ha úgy gondolja, hogy a Fidesz jelenleg is regnáló alpolgármestere ellenzéki lenne.

 

"Ha az a definíciója, hogy aki összeveszett Hende Csabával a Fideszben, az ellenzéki, akkor Orbán Viktor, a kormány nagy része és a Fidesz vezetésének nagy része is ellenzékinek számít" - mondta. Ungár szerint egyetlen ellenzéki jelölt van, ő pedig Nemény András. "Vele kéne vitáznia, ha nem teszi, férfiatlan és alkalmatlan."

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás