Fotó: Ugytudjuk.hu olvasó

Személyesen keresik fel a választókat a Fidesz aktivistái, hogy kézbesítsék Orbán Viktor levelét

Farkas Bazsi
2019. május 23. csütörtök, 18:19
Olvasónkat is keresték, aki arra nem kapott választ, hogy honnan szerezték meg a lakcímét.

Szombathelyi olvasónk jelezte, hogy tegnap délután becsengettek hozzá a Fidesz aktivistái azzal, hogy levelet hoztak neki Orbán Viktortól. Olvasónk azért furcsállta a dolgot, mert soha semmilyen fideszes rendezvényen nem járt, a nevét és címét soha nem adta meg a pártnak. Ráadásul alig két hónapja költözött új címére, emiatt aztán a levelei egy részét még mindig a régi címére postázzák, ehhez képest a Fidesz nagyon jól értesült volt. 

 

De nem csak azt furcsállta, hanem azt, hogy a társasház egyetlen más lakója sem kapott levelet Orbántól még a vele egy címen lakó férje sem.

 

Amikor kérdőre vonta a kézbesítőket, akkor azt a választ kapta, hogy nem tudják, honnan van meg a címe, ők csupán feladatot teljesítenek, biztosan egy Fidesz rendezvényen adta meg a nevével együtt. 

 

Olvasónk nyomatékosította, hogy alig két hónapja lakik új címén, sem korábban sem pedig ez idő alatt nem látogatta meg a párt egyetlen rendezvényét. 

 

A kézbesítők nem tudták megmondani, hogy milyen adatbázisból dolgoztak. A levelet pedig ezek után át sem akarták adni, helyette ráírták az “ELUTASÍT” szót. (Így jelzik a Kubatov-listán azokat, akik a biztos nem Fidesz szavazók.)

 

Olvasónk mégis ragaszkodott hozzá, hogy adják át a küldeményt, amiben semmiféle meglepetést nem okozva Orbán Viktor a migránsok elleni harcra buzdít. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás