Pont a 3,4 milliárdból épülő Sárvár Aréna lábánál építkezik egy fiatal, fideszes politikus

ugytudjuk.hu 2019-10-13 11:44:00
A városi képviselő testület rekordgyorsasággal bírálta el a politikus vételi szándékát.

Körülbelül százméteres füves terület választja el egymástól a Vas megyei Sárvár épülő sportcsarnokát és az egyik helyben jól ismert kormánypárti politikus, Gagyi Levente telkét, írja a Magyar Hang. Gagyi Levente harminc éves, a Fidesz megyei listájának az ötödik helyén szerepel. A férfi egyébként többnyire Ágh Péter oldalán látható, sokan a Fidesz országgyűlési képviselőjének a táskahordozójaként emlegetik.

A Magyar Hang azt írja, Gagyi 2017. végén vásárolta meg a sárvári Esze Tamás és a Nádasdy Ferenc utcák találkozásánál a telket, 12 millió forintért. A közvetlen szomszédságában épül éppen a kisváros gigasportcsarnoka, 3,4 milliárd forintból. Ami az ügyben a legfurcsább, az az, hogy Gagyi a várostól vásárolta meg a telkét, a kérelmét pedig iszonyúan gyorsan elbírálták.

A politikus ugyanis 2017. november 13-án nyújtotta be a vételi szándékát, amit a helyi képviselő-testület két nap múlva, november 14-én jóvá is hagyott.

A sárvári média azonban hallgat arról, hogy a Fidesz fiatal politikusa milyen szerencsés volt, amikor telket vásárolt. A Magyar Hang felidézi, hogy a Vas Megyei Területi Választási Bizottság szeptember 23-án helyt adott a Mindenki Sárvárért kifogásának a Sárvári Média Kft. felé, tehát kimondta, hogy a Sárvári Hírlap és a Sárvári Televízió az elmúlt időszakban megsértette a jelöltek és a jelölő szervezetek közötti esélyegyenlőség alapelvét. A Sárvári Média fellebbezett, a Győri Ítélőtábla elé került az ügy, ahol helyben hagyták a Területi Választási Bizottság döntését.

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.