Melega Miklós megsértődött, mert politikusként kezeltük

Farkas Bazsi 2020-04-30 13:16:00
Hallgattassék meg a másik fél is - írja levelében a képviselő. Mi meghallgatnánk, de nem áll velünk szóba. 

Nem bírja a cigány a szántást - mondja a régi magyar közmondás, és mintha valami hasonló lenne most Szombathelyen is, bár igaz ennek semmi köze sincsen sem mezőgazdasági munkához, sem pedig kisebbséghez.

Sokkal inkább van egy meglepett képviselőhöz, aki most kerekre nyílt szemekkel csodálkozik azon, hogy közéleti szerepet vállalva, bizony nem csak simogatást kap, hanem néha éles kritikát is.

Melega Miklóst, a Fidesz-KDNP szombathelyi képvielőjét, a Vas Megyei Levéltár igazgatóját arról kérdeztük a napokban, hogy mi a véleménye a kulturális területen és a közgyűjteményekben dolgozók közalkalmazotti státuszának megszüntetéséről. Melega erre azt válaszolta, hogy a feltett kérdésekkel kapcsolatban nincs olyan információ, amit a mi általunk képviselt sajtóorgánummal meg tudna osztani.

Melega véleménye tehát az, hogy nincs véleménye. Ellenkező esetben kaptunk volna választ arra a négy darab kérdésre, amit írásban feltettünk neki. Ezt meg is írtuk

Melega erre számonkérően levelet írt, amit elvárt volna, hogy lehozzunk. Annak dacára, hogy sem a 2018-as időközi választáson nem adott interjút az Ugytudjuknak, sem pedig most. Pedig mi kerestük. Eddig pedig csak az elutasítást kaptuk tőle. Kár. 

Melega Miklós ugyanis azt veti a szemünkre, amit el sem követtünk. Vagyis, hogy a nekünk adott interjúját megmásítanánk, eltorzítanánk, valótalanságokkal dúsítanánk. 

Alig pár hete, hogy interjút adott nekünk Horváth Gábor, Melega Miklós frakciótársa, egyetlen mondat sem jelent meg úgy, hogy az Horváth jóvá nem hagyta. 

Kedves képviselő úr! 

Van az a régi mondás, hogy a hír szent, a vélemény szabad.

Bízom benne, hogy politikai pályájának kezdetén magára vett sértődöttségén túl tud lépni, és hamarosan azoknak a választóknak is meg tud majd nyílni, akik nap, mint nap az Ugytudjuk.hu-n megjelent írások alapján tájékozódnak a közéletben.

Szólj hozzá!

Ismét meghívót küld a Szombathelyi Haladás vezetőségének a városi közgyűlés

Nyáron is meginvitálták őket, akkor nem jelent meg egyikük sem.

Januárig csak bérleteseknek lesz nyitva a győri Jókai parkolóház

A létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani.

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum a jövő évi főpolgármester-választáson

Budapest szabad és szabad is marad - mondta a Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc.

Idős otthonban agitált a szombathelyi Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje

A polgármester arra kérte a kormánypárti frakcióvezetőt, hogy a kampány idején is tartsák tiszteletben az íratlan szabályokat.

Százmillió forintnak kelhetett lába a győrsövényházi postán

Félszáz helyi lakos megtakarítása tűnhetett el az győrsövényházi postaszolgáltatáson belül.

Az önkormányzat fizette az elmúlt hónapokban megjelent Dézsi-plakátokat

Hónapok óta tart a jelenlegi polgármestert közpénzből reklámozó plakátkampány.

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

2009 és 2020 között Szombathelyen játszott.

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

Ez azt jelenti, hogy ha a népszavazás sikeres lesz, akkor az emberek visszaszerezhetik a döntési jogot afelett, hogy mi történjen a lakókörnyezetükben.

Akkugyár a szomszédságban? Most itt a lehetőség, hogy ne!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

A győri állatkert tanzániai állatvédő programjait is támogatta a győri közgyűlés a Szívügyünk az állatvédelem-pályázat keretéből

Tavasszal Dézsi Csaba András és felesége is elkísérte Tanzániába az állatkert igazgatóját.

LMP: a települési klímavédelmet is támogassa a kormány

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a közterületeket úgy kellene átalakítani, hogy minél kevesebb legyen a burkolt felületek aránya, és minél több árnyékot adó fa legyen.

Életfogytiglant kapott egy soproni férfit, aki megerőszakolta az unokahúgát

A vádlott erőszakkal szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a tizennégy éves lányt, majd veréssel fenyegette meg, ezért a sértett nem mert beszélni senkinek a vele történtekről.

Közleményt adott ki a Haladás vezetősége, valóban nehéz helyzetben van a csapat

A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is - közvetlenül tart kapcsolatot - írják közleményükben.

Hosszú Katinka visszatér és megcélozza a hatodik olimpiáját

Első gyermeke augusztusi születését követően néhány héttel már elkezdte az edzéseket, jelenleg napi két-három órás tréningeket végez.