Fotó forrása: Kőszeg város Facebook-oldala

Huber László helyett új polgármesterjelöltet indít a Fidesz Kőszegen

ugytudjuk.hu
2019. június 17. hétfő, 13:57

"Ha hihetünk egy jelenlévőnek, akkor a napokban döntött egy asztaltársaságnyi Fidesz küldött a Kőszegi polgármester jelöléséről." - írja az Összefogás Kőszegért Egyesület egy facebookos bejegyzésben.

 

A kőszegi képviselőtestületben is részt vevő szervezet információi szerint a jelenlegi Fidesz-KDNP-s polgármester, Huber László maga ajánlotta a jelenleg is önkormányzati képviselőként dolgozó Básthy Bélát.

 

Néhány hónap alatt 100 millió forinttal drágult meg a kőszegi piac felújítása

50 millió forint hiányzik a piactér felújításból, így jóval puritánabb körülmények között készülhet csak el.

 

Az Összefogás szerint Básthynak kihívója sem volt, egyszerűen kijelölték.

 

"Nem is volt nagy egyetértés, sokan nem értettek egyet a helyzettel. Szinte majdnem mindenki más személyben, személyekben bíztak." - írják.

 

Elismert gazdasági szakemberek, sportolók, vagy más erős nevek fel sem merültek. Viszont szerintük Huber László sem marad üres kézzel, ő lehet a gazdaságért felelős alpolgármester, amivel a városgondnoksági feladatokat is megkapná.

 

55 millió forint hitelt vesz fel Kőszeg

Mielőtt bárki pezsgőt bontana, a kölcsönt nem a katasztrofális állapotban lévő utak felújítására költené az önkormányzat, hanem belevág egy cseppet sem kockázatmentes ingatlanfejlesztésbe - írja blogján Rába Kálmán a város jobbikos önkormányzati képviselője.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás