Helyreállt az áramszolgáltatás a délutáni kisrepülő-baleset után

Vágvölgyi Bálint
2018. november 30. péntek, 19:31
Egy villanyoszlop megrongálódott, ezért Rábasömjén egész területén, valamint Rábapaty és Sárvár egyes részein szünetelt az áramellátás.

Vizsgálják annak a halálos kimenetelű légi balesetnek a körülményeit, amelynek során péntek koradélután egy motoros kisrepülőgép lezuhant Sárvár és Rábapaty között - erősítette meg honlapján a rendőrség az MTI korábbi értesüléseit.

 

A baleset 12 óra 18 perckor történt, a gép, amelyet egy 65 éves sárvári férfi vezetett, a 84-es számú főút 66-os kilométerszelvényénél található mezőgazdasági területre zuhant, a pilóta a helyszínen meghalt - írták.

 

FRISSÍTVE - Kisrepülő zuhant le Rábapaty és Sárvár között, egy ember meghalt

A KBSZ emberei is megérkeztek Budapestről, pillanatnyilag ők vizsgálják a roncsot 14.00 A rendőrség közleménye: Légi közlekedési baleset történt 2018. november 30-án 12 óra 18 perckor Sárvár és Rábapaty között. Egy kisrepülőgép eddig tisztázatlan körülmények között a 84-es számú főút 66-os kilométerszelvényénél található mezőgazdasági területre zuhant.


Egy villanyoszlop is megrongálódott, ezért Rábasömjén egész területén, valamint Rábapaty és Sárvár egyes részein az áramellátás szünetelt.

 

Az MTI korábbi értesülései szerint a kisrepülőgép balesetét az okozhatta, hogy a jármű túl alacsonyan repült, egy fordulónál pedig nekiütközött az elektromos vezetéknek, amelyet elszakított.

 

Fotók az emberéletet követelő kisrepülő-baleset helyszínéről

Ahogy korábban megírtuk, nem sokkal dél után Sárvár és Rábapaty között egy kisrepülőgép a 84-es számú főút 66-os kilométerszelvényénél található mezőgazdasági területre zuhant. A légi járművet egy 65 éves sárvári férfi vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


Balogh Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott sajtóreferense az MTI-nek elmondta:

 

18 óra 20 perckor az áramszolgáltatás helyreállt.

 

Hozzáfűzte: amíg a helyreállítási munkálatok tartottak, Sárváron egy önkormányzati épületben rendeztek be melegedőt.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás