A Szombathelyi Haladás tulajdonosa szerint a csapat költségvetése egyelőre még nincs rendben

ugytudjuk.hu
2019. május 14. kedd, 15:54
Halmai Gábor arról is beszélt, hogyan építenék újra a klubot a másodosztályban.

Halmai Gábor, a Szombathelyi Haladás VSE egyik többségi tulajdonosa volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

 

Halmai beszélt többek között a hétvégi kiesésről, a csapat tavaszi meneteléséről és a tulajdonosváltás feltételeiről. Illés Béla korábban ugye azt mondta, hogy kapott ő már hideget-meleget azóta, hogy a Haladás többségi tulajdonosa lett, ezért ha valakit érdekel, akkor 1 forintért átadja a többségi tulajdont. Halmai ezt megerősítette, hogy ha jön egy új üzemeltető, aki be tud tenni a működésbe elég pénzt, akkor átadnák a részüket.

 

A másik forgatókönyv, hogy ha maradnak ők a többségi tulajdonosok, akkor külföldiek nélkül, fiatal magyarokkal kell nekivágni az NB II.-nek - ehhez persze a fél csapat ki kell cserélni.

 

"A Haladás költségvetés egyelőre még nincs rendben, de bízunk benne, hogy heteken belül rendben lesz az NB II-re a költségvetés."

 

- ezt már arra kérdésre válaszolta Halmai, hogy a kormány és az önkormányzat segítsége után anyagilag egyenesbe kerül-e a klub. Ezután beszélt Horváth Ferenc vezetőedző jövőjéről is, hogy marasztalnák-e jövőre is.

 

Ha kellünk a Haladásnak, magyar fiatalokkal építjük újra a klubot

Halmai Gáborral, a Szombathelyi Haladás VSE tulajdonosával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás