Fotó: maybachmedia.com

Bűnösnek találták Svédországban az amerikai rappert, akiért még Donald Trump is kiállt

Fehér Buda
2019. augusztus 14. szerda, 15:34
Még júniusban tartóztatták le Stockholmban.

Bűnösnek találták Svédországban ASAP Rocky-t, írja a MIrror. Az amerikai rappert még júniusban tartóztatták le, miután összeverekedett egy 19 éves svéd fiúval.

 

A rapper, igazi nevén Rakim Athelaston Mayers eredetileg nem vallotta bűnösnek magát, a bíróságon azt mondta, hogy csak önvédelemből kezdtek verekedni. A sztár két másik társát is elítélték, de végül felfüggesztettel megúszták az ügyet, így nem kell majd Svédországban börtönbe vonulniuk.

 

Az elmúlt hónapokban felkavarta a vizet az Egyesült Államok életében ASAP Rocky letartóztatása. Rengeteg sztár, és még az ország elnöke, Donald Trump is azt követelte Svédországtól, hogy engedjék szabadon a rappert. A rajongók egy online petíciót is útnak indíottak, ami közel 650 ezer aláírást gyűjtött össze.

 

 A 30 éves sztárt végül augusztus másodikán engedték ki a börtönből, utána a kaliforniai Anaheimben lépett színpadra, ahol azt mondta, hogy rettentően ijesztő volt a börtönben, viszont megtanulta értékelni a kinti életet. Arról is mesélt a közönségének, hogy a börtönben egy rádión hallotta a testvére, ASAP Ferg számát, ami segített neki átvészelni azt a kicsivel több mint egy hónapot.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás