Fotó: Ugytudjuk.hu

Akkorát tanácskozik éppen a szombathelyi Fidesz az önkormányzati választások kapcsán, hogy végigparkolták a 11-es Huszár utat

Farkas Bazsi
2019. június 20. csütörtök, 18:42
A párt szombathelyi tagjai és vezetői most hagyják jóvá az őszi választások képviselő-jelöltjeit és a polgármesterjelöltet.

Ha valaki most a szombathelyi 11-es Huszár úton közlekedik, akkor feltűnhet neki, hogy milyen sok autó parkol a volt huszárlaktanya környékén. Sőt, a máskor foghíjas Spar-parkolóban is rengeteg autó áll. Mindez azért van, mert a szombathelyi Fidesz éppen nagygyűlést tart a huszárlaktanya egyetlen rendben tartott épületében. Ez az az ingatlan, ahol a Fidesz-közeli Szülőföld Kiadó székel, az Európa-parlamenti választások előtt a párt aktivistái innen mozgósítottak telefonon, és az előző ciklusban Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő is itt bérelt irodát.

 

 

Ma tehát végre eldől, hogy hosszas casting után ki lesz a kormánypárt szombathelyi polgármesterjelöltje, és arról is döntenek, hogy melyik városi körzetben kit jelölnek képviselőnek.

 

Mint ismert, Szombathelyen az ellenzék már januárban bemutatta közös képviselő- és polgármesterjelöltjét is. Ez utóbbi Nemény András lett.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás