Akarsz egy jót röhögni? Hende Csaba megmondja mi a kabaré!

Farkas Bazsi 2019-01-11 14:15:00
A volt MDF-es most fideszes politikus is árulással vádolja Molnár Miklós önkormányzati képviselőt.

Kedden megszavazta a szombathelyi közgyűlés azt a napirendi pontot, ami megakadályozza azt, hogy a 100%-ban önkormányzati tulajdonú cégeknél alkalmazzák az úgynevezett rabszolgatörvényt. 

A közgyűlésről és arról is írtunk már, hogyan történhetett meg az, hogy az addig 10 (Fidesz-KDP) +1 (Pro Savaria) többség kisebbségbe került és a 9 (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) + 1 (Jobbik) véghez tudta vinni akaratát. 

A keddi nap igazi G-nap volt a szombathelyi Fidesz számára. Hiszen nem csak, hogy az addigi többségük roppant meg, de Hende Csaba a térség fideszes országgyűlési képviselője, a törvényalkotási bizottság elnöke egy olyan külön pakkot is kapott, miszerint a közgyűlés felkéri, hogy terjessze a Parlament elé a törvény visszavonását. 

Ahogy arról az Ugytudjuk már írt, úgy értesültünk, hogy kedden nem sokkal a rendkívüli közgyűlés után Hende Csaba és a Fidesz kommunikációs tanácsadói Szombathelyre érkeztek. Valószínű szerdán a kormány közeli Vas Népében már ezért jelent meg az a cikk, amelyben Puskás elmondja, hogy szerinte Molnár Miklós elárulta a jobboldali értékeket. 


Egészen máig kellet várni arra, hogy Hende Csaba is megszólaljon ez ügyben. 


A Hende-interjú ugyanazokból a panelekből építkezik, mint amiből Puskás a közgyűlésen és aztán az azt követő szerdai megszólalásában is. 

Jöjjön tehát Hende interjúja panelekre, szavakra bontva:

Molnár Miklós,  szocialisták pártjára állt, bukott baloldal, politikai színjáték, elárulta, mondvacsinált ürügy, Gyurcsány Ferenc, agresszív, egyetlen túl­óra sem, cégvezetők írásban, védjük meg, eredményeinket, hagyományainkat, keresztény kultúránkat. 

Igaz az “interjú” vége már egy kicsit kormányzati kommunikációban hajlott át, ezzel valóban több volt, mint Puskás egyszerű árulózós megnyilvánulása. 

Hende még egy dologgal toldotta meg a mondandójának összességét: Tiszta kabaré ez, kérem! - ezzel megpróbálva gyengíteni az összellenzéki eredményt.

Amúgy tényleg, hol vannak már az idők, amikor valóban szórakoztató politikai humort lehetett látni, hallani, olvasni a közéletben? 
 

Szólj hozzá!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

Ez azt jelenti, hogy ha a népszavazás sikeres lesz, akkor az emberek visszaszerezhetik a döntési jogot afelett, hogy mi történjen a lakókörnyezetükben.

Akkugyár a szomszédságban? Most itt a lehetőség, hogy ne!

Átengedte a Kúria az LMP népszavazási kérdését a kiemelt beruházási törvény visszavonásáról 

A győri állatkert tanzániai állatvédő programjait is támogatta a győri közgyűlés a Szívügyünk az állatvédelem-pályázat keretéből

Tavasszal Dézsi Csaba András és felesége is elkísérte Tanzániába az állatkert igazgatóját.

LMP: a települési klímavédelmet is támogassa a kormány

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a közterületeket úgy kellene átalakítani, hogy minél kevesebb legyen a burkolt felületek aránya, és minél több árnyékot adó fa legyen.

Életfogytiglant kapott egy soproni férfit, aki megerőszakolta az unokahúgát

A vádlott erőszakkal szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a tizennégy éves lányt, majd veréssel fenyegette meg, ezért a sértett nem mert beszélni senkinek a vele történtekről.

Közleményt adott ki a Haladás vezetősége, valóban nehéz helyzetben van a csapat

A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is - közvetlenül tart kapcsolatot - írják közleményükben.

Hosszú Katinka visszatér és megcélozza a hatodik olimpiáját

Első gyermeke augusztusi születését követően néhány héttel már elkezdte az edzéseket, jelenleg napi két-három órás tréningeket végez.

Súlyosan veszélyeztették gyermekeiket a csornai szülők

A gyermekek ápolatlanok voltak, a legkisebb gyermek úgy ment 2020 éve elején óvodába, hogy mindkét lábfején fagyási sérülések voltak. Nevére nem hallgatott, futni, egyenesen a hátán feküdni nem volt képes, társai hátára mászva, beléjük harapva próbált velük kapcsolatot teremteni.

Redőnybe rejtett csempészcigit fogtak a pénzügyőrök Győrnél

Összesen 659 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettával tömték ki a redőny belsejét.

Még ki sem nyitott, máris feltörték a szombathelyi adventi vásár egyik bódéját

Csokimikulásért törtek be fiatalok a Mézeskalács Házikóba.

LMP: Black Friday helyett legyen Green Friday!

A Fekete Péntek akciósorozat helyett Zöld Péntekekre, sőt Zöld Napokra van szükség az év 365 napján, ami csökkenti a fogyasztást és fenntarthatóvá teszi a gazdaságot.

Ellopták a magyarszecsődi halotthamvasztó cégtábláját

4,6 millió forintért adták el Ausztriában.

LMP: radikálisan növelni kell a közösségi közlekedésre fordított forrásokat

A zöld párt a közösségi közlekedés fejlesztését, az erre juttatott források jelentős növelését sürgeti.

30 ezerről 40 ezer forintra nőhet Szombathelyen az albérlet támogatás 

Az egy négyzetméterre számított albérleti díj összeg, pedig kétezer forintról kétezer-ötszázra nőhet.