Férfias örömök a négy fal között

ugytudjuk.hu 2024-08-16 11:03:10
Az emberekben erős a kívánság és a törekvés afelé, hogy örömöt, boldogságot tudjanak átélni. A sokféle motiváció közül, ami mozgat bennünket, ez az egyik legintenzívebb késztetés, amely ráadásul az életünk szinte minden frontján megjelenik.

 

Mindenkit más tesz boldoggá?

Ahányan vagyunk, annyifélék, így persze az sem lehet egyforma, hogy miben leljük igazán örömünket. Amennyiben a testi kényeztetésre gondolunk, ott is azt fogjuk látni, tapasztalni, hogy nem mindenkit ugyanazok a dolgok tesznek boldoggá. Sőt, magának az élvezetnek az átélése is jelentős eltéréseket mutat. 

Az örömökhöz segítő eszközök széles választéka, amelyet az Erotikamarket.eu Sex Toys Wholesaler polcain is elérhetünk, azt mutatja, hogy az érdeklődésben mégis akadnak közös pontok, ha más nem, hát abban, hogy nagyon is megvan.

A hírekben is látjuk, hogy szexuális kérdésekben elég nagy a szabadság, már az önkifejezésben is. Vérmérséklet és értékrend kérdése az, hogy ezzel mennyire tudunk, vagy akarunk azonosulni, illetve mennyire látjuk helyesnek vagy éppen helytelennek azt az irányt, amely felé a világ jelenleg ezekben a kérdésekben halad. Abban azonban mégis egyformák vagyunk, hogy mindannyiunk számára fontos kérdés a kényeztetés. Igen, gyakran önmagunké is.

Szeretjük magunkat, mióta világ a világ

Már nem tilos róla beszélni, mégis sokszor tapad hozzá a szégyenkezés még mindig, ráadásul nemtől függetlenül. Azaz a férfiak is érezhetnek bűntudatot azért, mert önmagukat kényeztették. Pedig pozitív következményei is vannak. Például csökken bennünk a gyönyör hatására a feszültség. Az ellazulás hatására egyszerűbben és gyorsabban álomba szenderülhetünk, s persze a kedvünk is kedvező irányba fog változni.

Egyes tanulmányok szerint a maszturbáció csökkenti a prosztatarák esélyét, az pedig egészen biztos, hogy miközben csináljuk, sokat fogunk tanulni magunkról, valamint a testünk működéséről. Végül ez a partnerünk számára is több szenvedélyt és örömöt jelenthet, miközben egymást szeretjük.

Növelhetjük a saját gyönyörünket is

Ehhez különféle szexuális segédeszközök is hozzá tudnak segíteni, de akadnak olyan módszerek is, amik intenzívebb orgazmust eredményeznek. Az egyik lehetőség a késleltetés, amihez a csúcs előtt kell mindig megállni egy kicsit. Ezt csináljuk meg több alkalommal is, a végén nagy valószínűséggel meg fogunk lepődni. Emellett a megfelelő ponton való szorítás, a prosztata kényeztetése akár az erre tervezett felnőtt játékokkal, valamint újabb erogén zónákra való bukkanás is képes elvezetni a még kirobbanóbb élményhez.

És persze nem érdemes megfeledkezni arról sem, hogy a szexuális segédeszközök között számos olyan található, amely csak arra vár, hogy felfedezzük a bennük rejlő lehetőségeket, és új szinten élhessük meg férfias örömeinket. Merjük felfedezni ezt a világot is, hiszen új gyönyörök várnak, ha elég bátrak voltunk, hogy átlépjünk a kapuján.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!

Akad olyan szeszes ital, ami sosem fog kimenni a divatból!

Az idők változnak, és az italok világában is markánsan megmutatkoznak különböző trendek, amelyek hatására egyes nedűk korábbi fénye elhalványul, míg mások szinte felragyognak az ismeretlenségből.

Egis Körmend: a begyűrűzött gazdasági válság miatt tovább csökkent a csapat költségvetése

Bebes polgármesternek hiába küldtünk kérdéseket a témában, egyelőre nem válaszolt. 

Új számon lehet elérni a győri kukás céget

A megszokott hívásfogadási időszakokban.

Amit a postai utánvétről tudni érdemes

Sajnos a hírekben és a közvetlen környezetünktől is gyakran hallhatunk olyan esetekről, amikor egy gondosan feladott csomag, aminek az ellenértékét a vásárló előre rendezte, nem érkezett meg a megadott címre vagy a kiválasztott csomagpontra.

Eső után köpönyeg

A Dunántúlon gomolyfelhők zavarják időszakosan a napsütést.

Egy 33 éves férfit fogtak el a rendőrök Győrszabadhegyen, aki engedély nélkül vitt el Pannonhalmáról egy gépkocsit

Érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a kábítószer-gyorstesztje is pozitív eredményt mutatott.