Most az ETO-szurkolók fütyülték ki Dézsi Csaba Andrást

ugytudjuk.hu 2024-05-27 08:03:00
Inkább nem mondott beszédet a polgármester.

Vasárnap délután az NB I-be jutott az ETO FC Győr. Az Ajkán vendégeskedő csapatért a győri Széchenyi téren is több százan szorítottak, és ide várták este az NB II második helyét megszerző csapatot. Dézsi Csaba András polgármester (Fidesz-KDNP) is a helyszínen volt, a műsorvezető fel is hívta a színpadra,

a polgármestert azonban fütyülés és fújolás fogadta, így inkább nem mondott semmit, hanem félrevonult. A szurkolók eközben „Mi vagyunk a győri ETO, hejj, hejj!”-skandálásba kezdtek.

Az esetet a Győr Plusz Média élő videójábal mentette le valaki, amit azóta töröltek; érdekes módon kikerült viszont egy videó másik szögből a Dézsi Doki a mi polgármesterünk nevű, a Fidelitas korábbi győri elnöke, Pusztai Gábor által korábban létrehozott rajongói oldalra, amit ezek szerint már nem a polgármester csapata kezel.

Dézsit egy héttel korábban Győrszentivánon is kifütyülték, amikor a Boney M koncert előtt színpadra lépett. Ezt Dézsi akkor igyekezett „támogató fütyülésként” értelmezni. Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni.

A polgármester korábban többször hevesen bírálta az ETO korábbi vezetésért és a csapat játékát, míg az NB I-be korábban feljutó másik városi csapat, a Gyirmót kapcsán azt mondta:

„Gyirmót visszaadta a futballba vetett hitemet! Néhány nyilatkozatomban adtam már hideget-meleget a futballistáknak, és elmondtam a véleményem is a labdarúgással kapcsolatban, de nem azért, mert nem szeretem ezt a sportot, hanem azért, mert nem szeretem a lelketlen játékot”

A mai győzelem hírére ehhez igazodva tulajdonképpen saját sikereként értékelte a csapat feljutását:

És ezt elismételte egy GyőrPlusz-cikkben is, ahol azt is mondta, hogy a győri szív zöld-fehér.

„Egy polgármesternek nem felülről kell ráakaszkodnia a város csapatára és a szurkolókra, hanem alulról támogatnia a közösséget, kellő tisztelettel, a háttérből. Az ETO-szurkolók tegnap megmutatták a polgármesternek a valóságot. Helyesen tették, hiszen a siker a csapaté és a valódi szurkolóké, akik kilenc évig jóban-rosszban kitartottak a csapat mellett”

– írta Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület LMP és Momentum által is támogatott polgármesterjelöltje Facebookon az esetről.

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.