Mely csillagjegyeknek megy a legkönnyebben az újrakezdés?

ugytudjuk.hu 2024-03-14 09:40:16
Az élet olykor nagyon kegyetlen, hisz mindenkivel előfordul, hogy hiába küzdött valamiért teljes erőbedobással, mégis hoppon maradt a végén. A csalódásokat megélni, feldolgozni nem egyszerű, a padlóról felállni és újrakezdeni pedig még nehezebb.

Ám valaki viszonylag könnyen megbirkózik az efféle nehéz helyzetekkel, amihez az illető habitusa mellett bizony a csillagjegyének is van köze. Eláruljuk, hogy kiknek megy egyszerűbben az újrakezdés. Tarts velünk cikkünkben, ha pedig szeretnéd tudni, mit tartogatnak számodra a csillagok, akkor olvasgasd gyakran a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos, az igazi energiabomba

A Kosok tüzes jegyhez híven teli vannak energiával, tettrekészséggel, ez pedig nagyon hasznos tulajdonságnak bizonyul a nehezebb időszakokban. Ezért meglepően könnyen viselik a csalódásokat és kudarcokat.

Egy Kos biztosan nem sírja teli a kispárnáját, és nem várja el, hogy mások pátyolgassák a lelkét, hanem a pofonok után újra feláll, és kézbe veszi a sorsa irányítását.

Mivel imádja a kihívásokat és nem szokott unatkozni, ezért hamar lefoglalja magát, és nem hagyja, hogy belesüppedjen az önsajnálatba, hanem igyekszik elkerülni az összeomlást, kizárni a szomorúságot.

Oroszlán, az örökös újrakezdő

Az Oroszlánokat azért nem küldi hosszú időre padlóra a kudarc, mert mindig rendelkeznek egy B-tervvel, így ha valami nem jön össze elsőre, akkor másodszorra más módszerekkel próbálkoznak. A sajnálkozás helyett a padlóra kerülve is tervezgetnek, képesek belátni, ha hibáztak és tanulni belőle.

Kitartásuk és céltudatosságuk példaértékű, amihez jó adag makacsság és vezetői attitűd is párosul. A szakításokon is képesek viszonylag hamar túllépni, aminek egyáltalán nem az az oka, hogy kőszívűek lennének, hanem egyszerűen csak nem hagyják, hogy bármi belerondítson a lelki harmóniájukba.

Nyilas, az állandó optimista

Ha egy Nyilas jegyűt fájdalmas tapasztalat ér, azon viszonylag hamar képes túllépni, de ehhez meg kell élnie a rövid ideig tartó gyászidőszakot. Ilyenkor viszont szeret visszavonulni, és magányosan nyalogatni a sebeit.

Ám alapvetően optimista beállítottságú, vagyis abban hisz, hogy a jövőben biztosan minden jobbra fordul majd, ez erőt ad neki ahhoz, hogy felálljon, új tervekkel rukkoljon elő, és elkezdjen dolgozni ezek megvalósításán.

Bak, a jövőbe tekintő

A Bak jegyűek számára nem is kérdés, hogy a csalódásokkal szembe kell nézni, nem pedig elfutni előlük, és pontosan ezt is teszik. Készek harcolni, és nem hagyják, hogy a kudarcok vagy a veszteségek a padlóra küldjék őket.

Ilyenkor az lebeg a szemük előtt, hogy ami történt, megtörtént, a múltat el kell engedni, hisz úgysem lehet már rajta változtatni, és inkább a jövőre érdemes koncentrálni. Szisztematikusan tervezik meg a következő lépéseket, ez ad erőt nekik ahhoz, hogy ne adják fel, hanem küzdjenek továbbra is keményen a céljaikért. A kitartás és az erőfeszítés pedig természetesen meghozza a gyümölcsét.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.