Tablettáit reklámozta a rádióban a győri polgármester

Pintér Bence 2023-02-03 14:46:19
Érdekesen használta fel a város ügyeinek megvitatására szánt időt Dézsi Csaba András.

Szokásis kétheti rádióinterjúját adta ma reggel a GyőrPlusz Rádióban Dézsi Csaba András győri polgármester. A műsor első felében a polgármester a Pannon-Víz és a víziközművagyon állami kézbe adásáról beszélt, ennek kapcsán az Új Szó tudósítása szerint azt mondta, hogy

szerinte is az önkormányzat lenne a legjobb üzemeltető, ugyanakkor szerinte nem vagyonfelélés mindezt díjmentesen átadni az államnak.

Azt a hamis állítást is is elismételte a tudósítás szerint a tanmedence újranyitása kapcsán, hogy nem zárt be az Aqua Sportközpont szeptemberben – amikor a sportközpont maga írta ki, hogy bezártak, és csak sportolók látogathatták az intézményt.

Az adás végén aztán a vagyonbevallásokra terelődött a szó, amelyek kapcsán a polgármester egy darabig vagyoni helyzetéről beszélt,

majd váratlanul bedobta, hogy neki van ez a tablettacége is, amit nem ő vezet ugyan, de azért bemondta a nevét (Dr. Dézsi), majd vicceskedve valami olyasmit mondott, hogy nem mondja hogy milyen jó, mert az reklám lenne. Ezután tovább beszélt a tablettákról, elmesélt egy anekdotát róluk,

miszerint amikor a kampányban lapok írtak róla, akkor a negatív reklám is hogy megdobta az eladásokat – majd nevetve elnézését kért, azt mondva, hogy „ezt most muszáj volt”.

Nem először használja polgármesteri pozícióját reklámra a polgármester: a körzetében nemrég átadott „Gerzson és Panka” játszótér ugye az általa árult, papagájai által ihletett mesekönyv tematikáját reklámozzák a gyerekeknek.

A műsort ugyebár nem lehet visszahallgatni, mivel a polgármester két éve megtiltotta, hogy a GyőrPlusz Rádió feltöltse azokat az internetre. A közpénzből készült, közpénzen fizetett politikussal készített interjú felvételét egyelőre közérdekű adatigénylésre sem akarják kiadni, ami miatt panaszt tettünk a Nemzeti Adatvédelmi és Információs hatóságnál.

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.