Férfi rövidnadrág tavaszra – farmer vagy szövet?

ugytudjuk.hu 2022-05-26 11:20:03
Itt a tavasz, rövidülhetnek azok a nadrágok! De melyik az az alapanyag, ami a legjobb választás? Érdemes-e különbséget tenni praktikum és esztétikum alapján? Vagy a lényeg, hogy te hogy érzed magad a bőrödben?

A farmer örök klasszikus?

Az ám! Csekkold a férfi rövidnadrágok az Answear kínálatában, ahol meggyőződhetsz arról, pár szempillantás után, hogy mekkora nagyágyú valójában! Hatalmas! Látszólag lekörözhetetlen. Viszont nem véletlenül fogalmaztunk úgy, hogy látszólag. Ugyanis a szövet variációk egyre népszerűbbek, egyre többen voksolnak rájuk. Kétségtelen tény, hogy megjelenés tekintetében nem söpörhetők szőnyeg alá és tulajdonképpen a minőség terén is az élen teljesítenek. Szóval nincsen olyan tulajdonságuk, ami hátrányosnak mondható. Talán a kényességük, mert azért az vitathatatlan tény, hogy a farmer ellenállósága kimagasló még akkor is, ha egyes modellekben viszonylag vékony rétegzettséggel használják fel a gyártók.

Mindenesetre, ha ringbe állítanánk a két alapanyagot, akkor nagyon nehezen eldönthető meccs elé néznénk. Szóval majdnem felesleges őket méricskélni és saccolgatni, hogy melyik a jobb parti. A fő kérdés, ami támpontként szolgálhat, hogy mi az, ami neked tetszik? Mert van, akinek például meg sem fordul a fejében szövetre voksolni, na nem azért, mert nem farmer, hanem azért, mert személy szerint nem passzol az ízlés hangjával. Teljesen rendben van ez így, s ennek akár a fordítottja is megtörténhet. Ezért is tanácsoljuk azt, hogy hallgass a szívedre és akkor nem érhet csalódás!

 

Mi kerüljön a lábakra?

Ha a nadrág stimmel, akkor jöhet a lábbeli. A férfi mokaszinok stílusos, trendi tavaszias viseletek, amik garantáltan jó szolgálatot tesznek még az esősebb periódusokban is. Persze az teljesen kiszámíthatatlan, hogy az évszak melyik arcát mutatja, de ettől függetlenül jobb felkészülni a különböző eshetőségekre. Ráadásként ebben a cipőben a hosszabb távok megtétele vagy az egész napos hordás sem okozhat nehézséget, fennakadást. A hagyományosnak mondható színeken túl újító árnyalatok is helyet kapnak a palettában, amikkel kifejezetten jó ötlet közelebbről is megismerkedni, ugyanis általuk a férfiasság borítékolható.

Irány a természet vagy fő a lazaság?

Ha pedig lezser lábbelire vágysz, akkor csekkold a férfi tornacipők az Answear oldalán! Megéri! Hogy miért? Mert általuk lábaidra húzhatod a stílusosságot, a trendiséget és a kényelmet. Úgyhogy jöhetnek a teperős mindennapok, vagy éppen a kirándulások, erdei túrák vagy edzések. Bármelyik is legyen az kétségtelen, hogy ideális cipővel a tarsolyodban, meg persze a lábadon nem érhetnek negatív, kellemetlen meglepetések. Ha idáig azt gondoltad, hogy ezek a típusok lazaságban jól teljesítenek, de kellemben nem, akkor elérkezett az idő arra, hogy újraírd az elképzeléseidet. Ugyanis a trendiség pontosan ugyanannyira nem szenvedhet csorbát, mint a divatosság. A férfias kisugárzáshoz hozzátartozik a maximális komfort, tehát nem vitás, hogy a tornacipő számtalan élethelyzetben a lehető leginkább testre és lábakra szabott választás.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.