Vasútvill: cégünk nem kíván részesedést szerezni a Szombathelyi Haladás Kft.-ben

Farkas Bazsi 2021-10-26 16:40:39
A vasút villamosító Kft. az Ugytudjuknak úgy nyilatkozott, hogy valóban Homlok Zsolt irányítja a társaságot. A cég hosszú távon lenne a szombathelyi focicsapat szponzora.

A múlt héten közzétett közgyűlési anyagból derült ki, hogy többségi tulajdonos váltás lenne a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó csapatát működtető cégben, a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft.-ben. 

A cégben törzstőkét emelnének, ami azt eredményezné, hogy a többségi tulajdonos a Haladás Marketing Kft. lenne. Csakhogy a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezetőjének, Séllei Árpádnak a szombathelyi polgármesterhez, Nemény Andráshoz (Éljen Szombathely!) írt leveléből az derül ki, hogy a tőkeemeléshez szükséges pénzt egy harmadik fél, a Vasútvill Kft. biztosítná.

A  Vasútvill most is jelen van a Haladás életében, mezszponzorként adnak pénzt a csapatnak. 

A Jogi és Gazdasági Bizottság tegnapi ülésén Séllei Árpád egy kérdésre azt a választ adta, hogy Homlok Zsolt áll a Vasútvill mögött, az ő személye a garancia arra, hogy a Haladás jó kezekbe kerülne. 

Mivel az eset további kérdéseket is felvetett, például azt, hogy a Vasútvill mögött valóban Homlok Zsolt áll-e és, hogy a cég akar-e tulajdonrészt vásárolni a Szombathelyi Haladás Kft.-ben, így magához a Vasútvillhez fordultunk. A cég nevében Nógrádi Tamás, ügyvezető küldött választ az Ugytudjuk.hu-nak:

Cégünk nem kíván részesedést szerezni a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft.-ben sem most, sem a közeli jövőben, hanem hosszútávon kíván a Haladás szponzora lenni; ennek érdekében kötött jelentős összegű mezszponzori szerződést is, amelynek sikerét jól mutatja a csapat jelenlegi tabellán betöltött helye is.

A szponzori szerződés megkötésében kiemelkedő szerepe volt a társaság irányító szerepet betöltő tényleges tulajdonosának Homlok Zsolt úrnak.

Fotó: szombathely.hu/Ohr Tibor

A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. saját tőkéjének rendezése érdekében a Haladás Marketing Kft. által tervezett tőkeemelésről tudomásunk van, az véleményünk szerint a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. további eredményes működését szolgálja és a magunk részéről készek vagyunk a Haladás Marketing Kft.-nek ebben segíteni.
 
A tőkeemelésről a végleges szót a csütörtöki szombathelyi közgyűlés döntése mondja ki. 

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.