Fekete Dávidot kipécézték rabtársai, pokollá változtatják az életét

ugytudjuk.hu 2021-10-20 06:30:27
A győri énekesnek több százezer forint van a börtönszámláján, amit azok küldenek neki, akik a volt megasztáros hallgatása miatt még szabadlábon vannak.

Fekete Dávid, a Megasztár egykori versenyzője május óta van letartóztatásban a győri börtönben. Az énekest 100 millió forintos sikkasztással gyanúsítják, a győri bíróság szerint fennált a bűnismétlés lehetősége, Fekete ezért került előzetesbe.

A Blikk most azt írja, hogy egyre dagad Fekete Dávid börtönszámlája. A lap szerint nem tudja meghúzni magát, a többi rab rendszeresen vegzálja az énekest, ezért nincs más választása, kénytelen kénytelen védelmi pénzt fizetni. A Blikk információi szerint ezt azért tudja megtenni, mert rendszeresen küldenek pénzt számára azok, akik a győri énekes hallgatása miatt élvezhetik még a friss levegőt.

– Tele van pénzzel. A legtöbb rabnak egy kanyija sincs, neki viszont több százezer forint van a számláján, amiből kénye kedve szerint vásárol a kantinban. A rabok alapellátást kapnak, minden mást maguknak kell megvenniük, például a cigarettát, tisztálkodási eszközöket – árulta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, aki a kezdetek óta figyelemmel kíséri Fekete Dávid-ügyének alakulását.

Az informátor szerint azok a bűntársak adnak Fekete kapcsolattartóján, vagyis édesanyján keresztül pénzt, akiknek félnivalójuk van.

– Ebből vásárol azoknak a raboknak, akik kipécézték maguknak. Ha nem tenné, pokollá változtatnák bent az életét. Ráadásul tudják, hogy van pénze, ezért nem fognak leszállni róla – tette hozzá a Blikk informátora.

Szeptember elején új cellatársat kapott a sikkasztással vádolt énekes.

– Azzal a férfival ül együtt, aki a panelprogramban sikkasztott. Állítólag gond nélkül kijönnek egymással, ráadásul tévéje is van, így folyamatosan követi a híreket. Még mindig civil ruhában van, ami egyesek szerint kiváltság, de ezt azzal indokolják a bv-ben, hogy még nem ítélték el – tette hozzá az informátor.

Fekete Dávid letartóztatását november 6-ig hosszabbította meg a bíróság.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.