Fekete Dávidot kipécézték rabtársai, pokollá változtatják az életét

ugytudjuk.hu 2021-10-20 06:30:27
A győri énekesnek több százezer forint van a börtönszámláján, amit azok küldenek neki, akik a volt megasztáros hallgatása miatt még szabadlábon vannak.

Fekete Dávid, a Megasztár egykori versenyzője május óta van letartóztatásban a győri börtönben. Az énekest 100 millió forintos sikkasztással gyanúsítják, a győri bíróság szerint fennált a bűnismétlés lehetősége, Fekete ezért került előzetesbe.

A Blikk most azt írja, hogy egyre dagad Fekete Dávid börtönszámlája. A lap szerint nem tudja meghúzni magát, a többi rab rendszeresen vegzálja az énekest, ezért nincs más választása, kénytelen kénytelen védelmi pénzt fizetni. A Blikk információi szerint ezt azért tudja megtenni, mert rendszeresen küldenek pénzt számára azok, akik a győri énekes hallgatása miatt élvezhetik még a friss levegőt.

– Tele van pénzzel. A legtöbb rabnak egy kanyija sincs, neki viszont több százezer forint van a számláján, amiből kénye kedve szerint vásárol a kantinban. A rabok alapellátást kapnak, minden mást maguknak kell megvenniük, például a cigarettát, tisztálkodási eszközöket – árulta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, aki a kezdetek óta figyelemmel kíséri Fekete Dávid-ügyének alakulását.

Az informátor szerint azok a bűntársak adnak Fekete kapcsolattartóján, vagyis édesanyján keresztül pénzt, akiknek félnivalójuk van.

– Ebből vásárol azoknak a raboknak, akik kipécézték maguknak. Ha nem tenné, pokollá változtatnák bent az életét. Ráadásul tudják, hogy van pénze, ezért nem fognak leszállni róla – tette hozzá a Blikk informátora.

Szeptember elején új cellatársat kapott a sikkasztással vádolt énekes.

– Azzal a férfival ül együtt, aki a panelprogramban sikkasztott. Állítólag gond nélkül kijönnek egymással, ráadásul tévéje is van, így folyamatosan követi a híreket. Még mindig civil ruhában van, ami egyesek szerint kiváltság, de ezt azzal indokolják a bv-ben, hogy még nem ítélték el – tette hozzá az informátor.

Fekete Dávid letartóztatását november 6-ig hosszabbította meg a bíróság.

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.