Gyakorlatilag minden vezetőtől megváltak a Győr-Szolnál

Pintér Bence 2021-10-02 07:19:00
Ment a stratégiai igazgató, a főkönyvelő, a vagyongazdálkodási igazgató és a városüzemeltetési igazgató, de két osztályvezető is távozott. Szabó Jenő egyelőre úgy néz ki, a helyén marad.

Múlt szerdán írtunk cikket a Győr-Szol ügyeiről, most kedden nevezték ki sebtében vezérigazgatónak Prédl Antalt, a városi útkezelő szervezet eddigi vezetőjét,

péntekre pedig Prédl a városüzemeltetési cég teljes felső vezetésétől megvált

– tudtuk meg több, egymástól független, a cég működésére rálátó, de neve elhallgatását kérő forrásunktól.

Forrásaink szerint csütörtökön távozott Németh Ágnes a főkönyvelő, akivel a próbaidő letelte után nem hosszabbítottak; pénteken pedig megváltak Szabó Ákos stratégiai igazgatótól, Jutasi Gábor vagyongazdálkodási igazgatótól és Csorba József városüzemeltetési igazgatótól is – ők mindketten az elmúlt egy évben, a két Szabó regnálása alatt, az ő ismerősi körükből kerültek pozícióba a cégnél. Felmondott ezen felül még szerdán a kontrolling, illetve a számviteli osztály vezetője is.

Az egyetlen biztos pont Szabó Jenő fideszes képviselő, aki forrásaink szerint továbbra is „menedzser-koordinátor” a cégnél,

viszont a felügyelőbizottság éléről leváltották, a helyét a szintén fideszes Rózsavölgyi László képviselő vette át. Szabó Jenő egyébként mindeközben a nagytérségi hulladéktársulás elnökként eljáró elnökhelyettese is.

Múlt szerdán írtunk arról cikket, hogy a Győr-Szol irányítását egy éve átvevő Szabó-tandem külön-külön odaszervezte a céghez alvállalkozóként a rokonait: Szabó Ákos például az apját és a testvérét, míg Szabó Jenő a fiai mellett egyik fia apósának nem csak felújítási munkákat, de önkormányzati tulajdonú irodahelyiséget is szerzett, amibe közpénzből hűtő is jutott. A Győr-Szol eközben pénzügyi gondokkal küzd, nemrég kaptak 450 millió forint pluszforrást a várostól.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.