Fotó: Ugytudjuk.hu

A rendőrség is vizsgálja a Haladás-szurkoló nő esetét, akinek ököllel behúztak a biztonságiak

Unyatyinszki György
2019. február 25. hétfő, 14:27

Feljelentést tett a szigetszentmiklósi rendőrségen az a nő, akit az eddigi információk alapján két biztonsági őr is megütött a futsal Magyar Kupa elődöntőjét követően. A Haladás szurkolói (a 4:2-es vereséget követően) összekülönböztek a biztonsági szolgálattal, dulakodásba torkollott az eset - ahogy arról beszámoltunk.

 

Kérdésünkre a szigetszentmiklósi kapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy "esettel összefüggésben érkezett feljelentés, amelynek tartalmát vizsgálják".

 

Egyelőre a szurkolók álláspontja ismert, miszerint a nő kezében lévő sör "ráömlött" az egyik biztonsági szolgálatos férfira, aki fordulásból egyből gyomorszájon ütötte a szurkolót. A hirtelen támadt dulakodásban a hozzánk eljutott beszámolók szerint a nő egy másik őrtől az állára is ütést kapott, ekkor már több szurkoló is az őröknek esett felindultságukban. A dulakodásnak a Haladás játékosainak békéltető szavai, fellépése vetett véget.

 

Balhé a MVFC Berettyóújfalu - Kútház Haladás VSE Magyar Kupa meccs után

4-2-re nyert a Berettyóújfalu a Szigetszentmiklóson megrendezett futsal Magyar Kupa meccsen, a találkozó után a Haladás szurkolók összetűzésbe kerültek a biztonságiakkal.

 

A Magyar Kupa döntőjét szervező MLSZ-t kerestük kérdéseinkkel a hétvégén, egyelőre nem érkezett válasz az álláspontjukról. A szövetség kötött szerződést a biztonsági szolgálattal is.

 

A megütött szurkoló később egy nyilvános (azóta törölt) Facebook-bejegyzésben adott hírt arról, hogy jól van és feljelentést tett. Az esetet azzal a kommentárral egészítette ki, hogy "lecigózta" az egyik biztonsági őrt, aki társával egyébként szerinte "úgy üt, mint egy lány" - írta a nő.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás