Bababumm eddig a szombathelyi szeptember

ugytudjuk.hu 2018-09-18 15:09:00

A Szombathelyi Polgármesteri Hivatal keddi adatai szerint az alábbiak a legfrissebb anyakönyvi bejegyzések.

SZÜLETÉS:

Kapolcsi Lajos Norbert és Nagy Eszter leánya: Viola Sára, Hirsch István Henrik és Molnár Mónika leánya: Hanga Honória, Neválovics Tibor és Sántha Diána fia: Maximilián,  Krékity Attila és Dózsa Szilvia Éva leánya: Petra, Reindl Gergő és Czirók Katalin leánya: Maja, Józsa Tamás és Pozsonyi Boglárka fia: Bálint Zoltán, Pál Norbert és dr. Ágh Nóra fia: Sebestyén, Mészáros József és Viktor Ildikó leánya: Léna, Erdei Zsolt József és Gergó Renáta leánya: Elizabet Sára, Subsics Patrik és Pados Nikoletta leánya: Halina, Kocsis Tamás és Németh Katalin leánya: Katalin, Anton János és Kondor Alexandra fia: Bence, Horváth Szilárd és Kopácsi Andrea fia: Ábel, Szalai Csaba János és dr. Artner Éva Zsófia fia: Csaba, Onódi Bálint és Ehritz Anikó fia: Olivér, Fodor Gábor és Kis-Fekete Ildikó leánya: Annaróza, Vida Gábor Ferenc és Virágh Bernadett fia: Mihály, Tóth Ádám és Letenyei Katalin Orsolya leánya: Lili, Tuboly Gábor és Szindekovics Eszter leánya: Amira Lilla, Dávid Dániel és Sipos Brigitta leánya: Izabella, Kovács Tibor és Tuczai Marietta Brigitta leánya: Mia Anna, Karikás Tamás és Varga Renáta leánya: Léna, Molnár Balázs és Maráz Anett leánya: Ella, Csuka Richárd és Csay Martina fia: Zalán Richárd, Mészáros Zoltán és Polgár Klaudia leánya: Dóra, Fatalin András és Csillag Adrienn leánya: Mira

HÁZASSÁG:

Pusztai Tamás és Draskovits Virág, Komp Tamás és Gálos Kinga, Elekes Krisztián és Felker Barbara,  Pezenhófer Krisztián és Farkas Edit, Rettegi Márk és Varga Barbara, dr. Henits László és Liska Csilla Mariann, Talabér Árpád és Szombath Elvira, Baranyai László Péter és Kriston Anita Mária, Horváth József és Piller Andrea, Farkas István és Simon Andrea, Balogh Szabolcs István és Giczi Eszter

HALÁLESET:

Gyenge Tibor, Laki Istvánné Bóka Mária, Kálmán Istvánné Kalmár Mária, Desics Ferenc, Tóth Győző Istvánné Bella Erzsébet, Zenta Vilmosné Varga Margit Mária, Farkas Ferencné Horváth Margit, Árpád Gáborné Tóth Etelka, Kiss Ferenc, Boda Mártonné Visi Etelka Gizella,Szabó Miklós, Nemes László, Varga Károlyné Mülhauser Mária, Patona Lászlóné Takács Magdolna, Fendrik Tamás Péter, Bánki Zoltán, Kiss Szakály Sándorné Kozmor Julianna, Herczeg Ernőné Szabó Margit, Süle Lajos, Polgár Ferencné Dormán Rozália, Horváth Lászlóné Süle Emma Éva, Paksa Ferenc, Mészáros Imre, Lindner László Frigyesné Horváth Erzsébet Margit, Németh Károlyné Pék Anna, Bolfer Ferencné Baka Irén Éva,

Fotó: MTI / Krizsán Csaba

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.