Világszerte Stan Lee karakterei kezdik ellepni a Facebookot

ugytudjuk.hu
2018. november 13. kedd, 10:29
Így emlékeznek a legnagyobbra.

Tegnap este érkezett a hír, hogy a képregényes élet nagy legendája Stan Lee 95 éves korában elhunyt.

 

Gyászol a képregényvilág: Elment a legnagyobb!!

Hétfőn elhunyt a képregényes élet nagy legendája Stan Lee. A hírt az író lánya erősítette meg a TMZ-nek. A 91. születésnapján írtam róla: Stan Lee nem csak marandó képregény-figurákat talált ki, de felvirágoztatta a MARVEL kiadót is. Ma már nincs képregényfilm a cameoja nélkül. Ami a DC Comicsnak Bob Kayne, az a MARVEL-nek Stan Lee.


Ma reggelre rajongók sokasága cserélte le Facebook-profilképét Lee valamelyik karakterének fotójára. Ezzel is tisztelegve a Legenda előtt. Egy ismerősünk az alábbi angol szöveget mellékelte a kép mellé:

 

In memoriam Stan Lee, add a temporary profile picture of a superhero he created. Let's show the world how much we can thank for him and how grateful we are for his work. We will never forget you! You inspired so many of us. ❤ Excelsior!

 

Vagyis "Stan Lee emlékére, cseréld le ideiglenesen profilképedet egy szuperhősre, akit ő alkotott. Mutassuk meg a világnak, mennyire köszönjük neki, és mennyire hálásak vagyunk a munkáiért. Soha nem feledünk! Sokakat inspiráltál. Excelsior!"

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás