Fotó: imdb.com

Tönkretett gyerekkorod: A Disney élőszereplős filmet készít a Lilo és Stitch-ből

Farkas Bazsi
2018. október 5. péntek, 07:23
Most a 2002-es animáció fekszik fel a sebészasztalra.

Az élőszereplős, de a CG-technológiát is felhasználó filmen Dan Lin és Jonathan Eirich dolgozik producerként, akik az új Aladdin játékfilmet is jegyzik.


A Disney Mike Van Waest bízta meg a forgatókönyv megírásával. Az eredeti rajzfilmet Dean DeBlois és Chris Sanders írta és rendezte, akik később az Így neveld a sárkányodat című animációval is sikert arattak.


A Lilo és Stitch - A csillagkutya Hawaiion játszódik, főhőse egy magányos kislány, Lilo, aki összebarátkozik egy rombolásra teremtett, kutyaszerű földön kívüli lénnyel. A rajzfilm a mozikban nem lett átütő siker, de végül megtalálta a közönségét, több csak videóra szánt folytatás készült hozzá és számos tévésorozat.

 

Lilo & Stitch - Burning Love

Il finale del film "Lilo & Stitch". The final scene from "Lilo & Stitch".

 

Egyelőre nem világos - írta a hollywoodi lap -, hogy a játékfilmes feldolgozás mozikba kerül-e, vagy a Disney 2018-ben induló streaming szolgáltatásában forgalmazzák majd.


A stúdió az utóbbi években sikeresen bányássza elő és frissíti fel a régi klasszikus animációit élő szereplős filmekké változtatva azokat. Ebbe a sorba tartozik a Hamupipőke, A dzsungel könyve, a Szépség és a szörnyeteg, valamint az Elliott, a sárkány is. A készülő produkciók között szerepel a Dumbo, Az Oroszlánkirály és az Aladdin.

Az Aladdin 2019. május 24-én debütál az észak-amerikai mozikban, a filmet Guy Ritchie rendezte, a dzsinnt Will Smith alakítja.

(MTI)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás